Karoole parašė:
Na nieko gero, bet tikrai dar ne nuosprendisdaryčiau dar kart, nes dvigubėja per 48-72 val ir tada skaičiuočiau
na ir aišku vizitas pas gin
O kokiu atveju būtų jau nuosprendis?
Karoole parašė:
Na nieko gero, bet tikrai dar ne nuosprendisdaryčiau dar kart, nes dvigubėja per 48-72 val ir tada skaičiuočiau
na ir aišku vizitas pas gin
O kokiu atveju būtų jau nuosprendis?
Giedrė. parašė:
O kokiu atveju būtų jau nuosprendis?![]()
jei ir toliau tik tiek augtų, nes dabar gali būti kad padvigubėtų per 72 val
Karoole parašė:
jei ir toliau tik tiek augtų, nes dabar gali būti kad padvigubėtų per 72 val
Kazi ar verta rytoj darytis? Ar laukti pirmadienio. Beda, kad pirmadieni man i komandiruote ir grisiu tik ketvirtadieni. Paniskai bijau ektopinio, nes esu turejus pries 7 metus.
Labas vakaras,jungiuosi i planuojančių gretas,si menesi pradejau stebeti ov ir ziuresm gal pavyks greitai tureti ir trecia vaikuti☺️pertrauka ilga pas mane tai vel kaip naujoke viska stebiu😁geriam su vyru vitaminus ir megaujames procesu tikrai nesispaudziam i remus su ta mintimi kaip bus taip😇mano mm tik kita menesi pradzioje tai toli laukti tai esu rami
ashi parašė:
Kazi ar verta rytoj darytis? Ar laukti pirmadienio. Beda, kad pirmadieni man i komandiruote ir grisiu tik ketvirtadieni. Paniskai bijau ektopinio, nes esu turejus p…
Aš bijau jau jums ką ir rekomenduot. Geriausia būtų pasikonsultuot su gydytojais.
aida87sladkeviciute parašė:
Labas vakaras,jungiuosi i planuojančių gretas,si menesi pradejau stebeti ov ir ziuresm gal pavyks greitai tureti ir trecia vaikuti☺️pertrauka ilga pas mane tai vel …
Linkiu ilgai neužsibūti
Giedrė. parašė:
Aš bijau jau jums ką ir rekomenduot. Geriausia būtų pasikonsultuot su gydytojais.
Tik beda be pirmadienio gydytoja sunkiai rasi
Spinduly S parašė:
Merginos ar čia vaiduoklis ar išdžiuvimas?
Ryte dariausi amedi buvo baltas, o dabar iš gandro labs pasidariau su nekoncentruo…
Panasu, kad bus smagiu naujienu
FoxLady parašė:
Faina! Kaip smagu kad taip anksti parodeman irgi panasiai 9dpo.
Man po tokio patepliojimo praejo visos 3dienos ir baltaaaa
Kumutuke parašė:
Panasu, kad bus smagiu naujienu![]()
O man siandien 10 dpo, irgi patepliojo galvojau mm prasideda . Bet ne nieko daugiau nera 🤣 tai nezinau pasnekejau su gpt ciatu sako testa kartoti po dvieju dienu 🤣🤣
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai