Mano-Fėja parašė:
Tikekimes kad cia ta laukiama implantacija🥳🤞🤞
Labai noreciau 🥳 bet reik kantrybes, ziuresiu ar ryt ka rodys 🤞
Mano-Fėja parašė:
Tikekimes kad cia ta laukiama implantacija🥳🤞🤞
Labai noreciau 🥳 bet reik kantrybes, ziuresiu ar ryt ka rodys 🤞
Rožyte24 parašė:
Gavau hcg tai deje tiesiog nervus tampo ir tiek
Labai jus suprantu. 😔 2 dienos vėluoja mm, bet dėl progesterono. Visi testai baltutėliai.
Rožyte24 parašė:
Nesąmones kalba gyd. Na nežinau kokie tie vaistai bet aš vartoju Humira ir leidžia drąsiai planuoti ir lauktis tik tiek kad NVNU tai pakoregavo , čia specistas neno…
Negalima su Humira planuot nėštumo, nejuokaukit... pasitikslinkit pas kitą gydytoją jei manim netikit, bet aš tikrai žinau (nenoriu savo kvalifikacijos viešai rašyt)
Neišprotėti parašė:
Įdomu ar yra gruodinuku grupe??
Yra, prisijunkite ☺️
Dar sunku patikėt, bet panašu, kad po tiek laiko, pagaliau ir mums nusišypsojo sėkmė 🥰 o buvo nurašytas ciklas dėl cistos ir darėm pertrauką nuo stimuliacijų.. jei kitas stimuliuotas ciklas būtų nepavykęs, jau iš karto būtume ėję prie IVF. bet įvyko stebuklas, niekad nenustokim tikėt 😊
šiandien 11-12 DPO ir jau jutau, kad reikia pasidaryt testą, nes pojūčiai buvo kitokie, o jų turėjus begalės.. 😅 ir pamačiau labai neryškią antrą juostelę, bet kuri pradėjo matytis jau po 1-2min. Tuomet hcg iš kraujo patvirtinimui - 26,71!
dar taip trapu, bet šiam momentui tai yra viskas, ko mes galime norėti ❤️
Gervė parašė:
Dar sunku patikėt, bet panašu, kad po tiek laiko, pagaliau ir mums nusišypsojo sėkmė 🥰 o buvo nurašytas ciklas dėl cistos ir darėm pertrauką nuo stimuliacijų.. jei …
Kaip smagu, sveikinimai 🥰🌸
Sandraaa parašė:
Kaip smagu, sveikinimai 🥰🌸
ačiū! 😊
o jūs dar tikrai turėkit vilties, kad rytoj išlįs kažkas! man irgi prieš dvi dienas buvo atsiradusios išskyros ( ko tokioj fazėj man niekad nebūdavo!) su vos rožinio atspalvio turinčiu siūliuku 😅 jau tada dingtelėjo pirma mintis, o gal tai implantacinis? ir va prašau, šiandien neryški, bet tikrai matoma juostelė 🥰
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai