pupsika parašė:
Aš šiandien vėl dariausi testus, tai šmėžuoja kaip ir vakar labai neryškiai. Nededu vilčių 😊 Bet į tualetą tai varinėja tai dažnai 😁 temperatūra laikosi ir tokia ja…
Parodykit ir mums 🥰
pupsika parašė:
Aš šiandien vėl dariausi testus, tai šmėžuoja kaip ir vakar labai neryškiai. Nededu vilčių 😊 Bet į tualetą tai varinėja tai dažnai 😁 temperatūra laikosi ir tokia ja…
Parodykit ir mums 🥰

Labas rytas. Aš vakar atsikėliau su maximaliai pesimistiškom mintim. Gal kuri ir pamenat, livsane rožiniai, ankstyvi NT šmėžavo nuo 9DPO vakaro (ir žinokit visi vakariniai buvo ryškesni, tai kam ryte nesimato - nenusiminkit 🤞). Iš tiesų labai neramu, kai testuojies, lauki, o jie rupūžiokai labai silpnai ryškėja. Tad vakar atbėgau čia palaikymo (ačiū jums ❤️) ir užsiregistravau kraujui. Šiandien planavau nesidaryt NT. Bet gi niežti, kai yra namie. Ir pasidariau tą paprastutį - bitutės. Širdy kiek daugiau džiaugsmo. Tyliai tyliai, ramiai, bet po truputį džiaugiuos. Ryt ir poryt priduosiu kraują. 9 ir 5 sav esu turėjusi nesivystančius. Tai šios savaitės psichologiškai labai sunkios. Bet tikiu - turi būt gerai. Mums visoms 🙌
LadyBubu parašė:
Parodykit ir mums 🥰
Neturiu su savim, nes ryte pasidariau ir islekiau i darba 🤭
pupsika parašė:
I man pvz į vakarą labiau rodo nei ryte 🤭😁 Vieną vakare padarykit, o kita ryte 😊
nu pamėginsiu
Meskutne parašė:
Nieko nėra turbūt patikimiau nei BKT, tik reikia nuosekliai ir taisyklingai viską atlikti. Su testais kiek skaitau irgi visokių neaiškumų kyla, kažkas neturi galimy…
na manau, kad kiekviena atsirenka, kaip jai geriausiai sekasi sekti, man pvz skauda, ir aš jau žinau, kad ji tuoj bus, o ir testai parodė, kb buvo penkt vakare ir daug, sekmadienį įvyko ov
Saulė Danguj parašė:
Labas rytas. Aš vakar atsikėliau su maximaliai pesimistiškom mintim. Gal kuri ir pamenat, livsane rožiniai, ankstyvi NT šmėžavo nuo 9DPO vakaro (ir žinokit visi vak…
Vau kaip gražu! Sveikinu! 🧡 Ramaus ir sėkmingo laukimo 🥰
Nepasiduodanti parašė:
Vau kaip gražu! Sveikinu! 🧡 Ramaus ir sėkmingo laukimo 🥰
Ačiū ❤️ bet tas ankstyvas sekimas irgi nėr gerai. Viena, kai pamatai aišku teigiamą, kaip šitas dabar. Ir kita, kai seki tą ryškėjimą, o lenda jis iš lėto. 🙈🙈 Tai merginoms galiu palinkėt tik kantrybės ir kaip beniežtėtų, išlaukt, nepradėt per anksti. Nes uhh, kiek nervų pagadina.
Saulė Danguj parašė:
Labas rytas. Aš vakar atsikėliau su maximaliai pesimistiškom mintim. Gal kuri ir pamenat, livsane rožiniai, ankstyvi NT šmėžavo nuo 9DPO vakaro (ir žinokit visi vak…
Koks ryškus ! Sveikinu, labai smagu ☺️
Melynoji parašė:
Mano testu ryskejimai
Ba labai gražiai ryškėja 🙂 Ryškėkit ir aukit toliau sėkmingai 😊🧡
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai