Lainė123 parašė:
gerai čia ryškėja![]()
Bet nelabai man patinka ta vėlesnė ov, kai ciklas vos 23cd, jeigu šiandien ov, tai liuteninė fazė truks 10 dienų, kaip ir pakankamas laikas, bet galėtų būt bent 13
Lainė123 parašė:
gerai čia ryškėja![]()
Bet nelabai man patinka ta vėlesnė ov, kai ciklas vos 23cd, jeigu šiandien ov, tai liuteninė fazė truks 10 dienų, kaip ir pakankamas laikas, bet galėtų būt bent 13
RauDonoji parašė:
Bet nelabai man patinka ta vėlesnė ov, kai ciklas vos 23cd, jeigu šiandien ov, tai liuteninė fazė truks 10 dienų, kaip ir pakankamas laikas, bet galėtų būt bent 13…
Na bet gali organizmas ir prailgint jūsų ciklą keleta dienų 🙂
Nepasiduodanti parašė:
Na bet gali organizmas ir prailgint jūsų ciklą keleta dienų 🙂
Tikėkimės
aplamai niekada neturėjau tokio trumpo ciklo, visada bent 25-27, paskutiniai 4 ciklai kaip laikrodukas 23
Sveiki gal truputeli nei
itema. Mes su vyru nesisaugom ilga laika bet neiseina pastoti vartoju folijos rugsti 800mg. Pastebejau kates kitoki elgesi ateina guli ant manes murke ir ant pilvo guli nors anksčiauto nebuvo. 11-12 diena buvo tokios kaip išskiros galvojau mm atejo bet nustojo. Ar kate gali jausti kad pastojau?(p.s. pradejo elgtis taip pries kokia 3sav.) Mm veluoja 2dienas.
DovilėB parašė:
Sveiki gal truputeli nei
itema. Mes su vyru nesisaugom ilga laika bet neiseina pastoti vartoju folijos rugs…
Nėštumo testą pasidarykit ir sužinosit 🌺
DovilėB parašė:
Sveiki gal truputeli nei
itema. Mes su vyru nesisaugom ilga laika bet neiseina pastoti vartoju folijos rugs…
Žinoma gali. Mokslas bet neišsiaiškina iki galo kokios nuostabios kačių juslės ir aplinkos suvokimas. Maniskis veje irgo gal trečia ar ketvirta diena mielai guli ant manes,nors šiaip yra laukinukas ir nelabai suvokia kaip ten ant tu kelių užlipt išvis. Aš jūsų vietoj daryčiau NT. Didžiausias ženllas ne katė,o vėluojančios mm. Lauksim jūsų testuko 🙂
Nayeli parašė:
Išsitraukiau OT ,kad suvest į programėlę 😁
Laikot testus ar panaudojusios išmetat ?
Išmečiau. Jei reiks,kita ciklą rinksiu vėl iki ryškėjimo ir vėliau blankimo ir vėl išmesiu. Aš šiaip nemėgstu nieko kaupt 🙂
Nepasiduodanti parašė:
Išmečiau. Jei reiks,kita ciklą rinksiu vėl iki ryškėjimo ir vėliau blankimo ir vėl išmesiu. Aš šiaip nemėgstu nieko kaupt 🙂
Man ginekologui rodyt reikėjo ,nes anovuliacija buvo .Bet dabar išmečiau ir aš .
Tiesiog atejo mintis bežiūrint į testus ,kad koks brangus yra planavimas išties 🤷🏻♀️
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai