ojojoj parašė:
O ką jūsų daktaras į tai?
Niekaip neprisiskambinu, neatrašo. Laukiu🙏🏻
ojojoj parašė:
Niekaip neprisiskambinu, neatrašo. Laukiu🙏🏻
ojojoj parašė:
Tęsiam vaistus ir kartojam tyrimą pirmadienį.🙏🏻
Sveikos, merginos, gal kuriai buvo atliktas fet 4 diena ? Ar šiom dienom ? 💖🌸 Mūsų 3 bandymas (pas Griciu) viena blastuke 4bb pirmi bandymai buvo su viena blastuke 4aa ir 5aa 🥹 iš medikamentu ovitrelis buvo ir šiuo metu lubion ryte crinone vakare. Maudena pilvuza bet jokiu tepimu nieko nera kol kas 🙃
RasaMarija parašė:
Man panaši situacija- vaikui jau 4 bus, turim dar 4 snaigutes. Pradėjom kelti, pirmas buvo natūraliam cikle- nepavyko. Antras- su estrofem ir progesteronu - irgi ne…
Pas ka atliekat kelimus?
Nu as dabar tik vaziuosiu pas gyd aptart visa plana , bet ji man iskart sake bandysim naturaliam cikle , tai ziuresiu kaip bus , ar tyrimus kazkokius paskirs ar ne
Sveikos, kadangi mano gydytoja atostogauja, tai papuoliau pas gricių apžiūroje ir paklausiau jo nuomonės dėl keliamų blastocistų kiekio. Turime vieną 5 dienų 2ab kokybės ir 6 dienų 4aa. Jis paminėjo tokį faktą, kad jeigu abi atšiltų gali kelti vieną ir likusią vėl užšaldyti. Įdomu ar tikrai taip dažnai tą saro ir pvz 6 d blastocistom. Kadangi tai mano pirmas Fet dar klausimas ar galima daryti du kėlimus. Pvz atšildo vieną 2ab jeigu jos kokybė suprastėja tada keliam ir dar bandom atšildyti ir kelti likusią.
10 dpi (ikelta 4ab blasto)
Lyginu daugelio merginu rezultatus, kurios atliko antejoje, ten gaires visai kitokios pagal nestumo laika ir rezultata, tai maniskis pasirode toks mazas (pagal antejos butu tik apie 76 :/)
Suprantu, kad svarbiausia augimo dinamika kas dvi dienas daryt hcg, bet dabar taip neramu..
Kutikuti777 parašė:
10 dpi (ikelta 4ab blasto)
Lyginu daugelio merginu rezultatus, kurios atliko antejoje, ten gaires visai kitok…
Kodel 76? Juk rašo virš 300. Labai puikiai čia viskas🙏🏻❤️
Mazuliaaa parašė:
Sveikos! Pas ką Kaune rekomenduotumėt apsilankyt? 😊
Pas Elina žurman
Mazuliaaa parašė:
Sveikos! Pas ką Kaune rekomenduotumėt apsilankyt? 😊
Žydrunas Žėba
jo dėka turim sūnu ir jau keliaujam antro sesės arba brolio
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai