Burburbur parašė:
imkit 200mg ir į makštį dėkitės![]()
Geriau pasisavina tokiu budu?
Burburbur parašė:
imkit 200mg ir į makštį dėkitės![]()
vaidlena parašė:
kiek girdėjau taip. ir man ginė visada juos tokiu būdu liepia vartot.
Burburbur parašė:
kiek girdėjau taip. ir man ginė visada juos tokiu būdu liepia vartot.
Supratau.svarbu pavyktu nusipirkt
vaidlena parašė:
Supratau.svarbu pavyktu nusipirkt
turėtų pavykt, man ginė nei ovitrelei, nei gepretixuj nerašo receptų nes ten parduoda
vaidlena parašė:
Taip darausi toj pacioj. Buvo 90, tada 75, 71 ir dabar 60 . Tai jis vis krinta
Manau, kad vaistas jums netinka. Reikia jį keisti. O kodėl jums išvis prg skirtas? Natūralus jūsų prg blogai auga?
LaMona parašė:
Manau, kad vaistas jums netinka. Reikia jį keisti. O kodėl jums išvis prg skirtas? Natūralus jūsų prg blogai auga?
As turejus 3 persileidimus, tai tiesiog ji paskyre, zirniui issaugot, nes ir su hormonais problemos. Testosteronas labai kyla, geriu thybona.
Sveikos, zinau jus super busimos ir esamos mamytes, tad tikrai man pagelbesit. Pries metus buvo nesivystantis nestumas. Siandien mes vel dviese lygiai 6 savaites. Pries savaite dariausi hcg ir progesterono tyrimus rezultatai: hcg-2980 prg-55.74, vakar pasidariau pakartotinai: hcg 13526, prg-54,50. Kaip matau prg pradejo kristi, kaip manote gal pradeti gerti vaistus (duphastan) ar kazkas panasaus skaiciau jusu forume, pas gine einu kita treciadieni, bijau kad situacija nepasikartotu...
Oorinta parašė:
Sveikos, zinau jus super busimos ir esamos mamytes, tad tikrai man pagelbesit. Pries metus buvo nesivystantis nestumas. Siandien mes vel dviese lygiai 6 savaites. P…
manau kad jis truputi pasvyruoja
gal kuri tiksliau atsakys
Oorinta parašė:
Sveikos, zinau jus super busimos ir esamos mamytes, tad tikrai man pagelbesit. Pries metus buvo nesivystantis nestumas. Siandien mes vel dviese lygiai 6 savaites. P…
Toks svyravimas nesiskaito kritimas; bet visvien sekit PRG ar labiau nemazeja, nes ~55nmol yra gan nedaug
vaidlena parašė:
As turejus 3 persileidimus, tai tiesiog ji paskyre, zirniui issaugot, nes ir su hormonais problemos. Testosteronas labai kyla, geriu thybona.
Ar jums nustate persileidimu priezastis? Ar tai buvo del PRG trukumo?
Butinai naudokit PRG i maksti po 200mg ryte ir 200mg vakare. Butu gerai leidziamo PRG viena doze susileisti, bet jo LT neparduoda, tai nebent is mergaiciu forume nusipirkti iseitu.
Ar Thybon vartojat ir pastojus, ar tik iki pastojimo?
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai