Sviese parašė:
O kokios išvis yra normos matuojant nmol/l?nes radau jau kelis variantus su šituo ir nesuprantu, uris yra tas tikrasis
![]()
Žemiau 30 jau negerai prie nėštumo. Normalu, kai yra 50-70. O jei daugiau, tai nekenkia.
Sviese parašė:
O kokios išvis yra normos matuojant nmol/l?nes radau jau kelis variantus su šituo ir nesuprantu, uris yra tas tikrasis
![]()
Žemiau 30 jau negerai prie nėštumo. Normalu, kai yra 50-70. O jei daugiau, tai nekenkia.
Oorinta parašė:
Reikia siandien pasidaryti tyrimus ir jei ka keliauti, o nieko kad nutrauksiu duphaston ir pradesiu gerti jas??
Nutraukt negalima, reikia iškart kitą vaistą pradėti vartoti t.y. tarpo tarp vartojimų negalima daryti, o keisti kitu tai galima
LaMona parašė:
tai taip išeitų, kad jis pas mane normalus.. tik nesuprantu tuomet, kodėl su sesele šnekant, ji perpasakojo gydytojai ir liepė duphą gert.. ar ji gal mano skaičius ne taip suprato..
Sviese parašė:
tai taip išeitų, kad jis pas mane normalus.. tik nesuprantu tuomet, kodėl su sesele šnekant, ji perpasakojo gydytojai ir liepė duphą gert.. ar ji gal mano skaičius …
Gal jai norisi didesnio arba kad apsisaugot nuo staigaus kritimo
Sviese parašė:
Pirmas buvo nesivystantis 8 sav +2d., antras labai ankstyvas persileidimas, testas trečiadienį parodė dvi juosteles, mm velavo pora dienu, o sestad ivyko persileidi…
Na, jei nesivystantis buvo, tai abejoju, kad tai dėl prg trūkumo, nes dėl prg trūkumo tiesiog pabėga žirnis. O antras atvejis jūsų labai trumpas buvo. Dar niekas negali turbūt pasakyti kas pirmiau - ar sustojo vystymasis, ar pabėgo žirnis. Jei dabar jūsų bėda neišsispręs, tai reikėtų pagalvoti apie kraujo krešumo tyrimus - gal jums kraują skystinančių reikia. Jeigu aišku nepasitvirtins endokrininės bėdos
Sviese parašė:
tai taip išeitų, kad jis pas mane normalus.. tik nesuprantu tuomet, kodėl su sesele šnekant, ji perpasakojo gydytojai ir liepė duphą gert.. ar ji gal mano skaičius …
Kadangi gyd. nezino kodel tiksliai jums ankstesni nestumai nutruko, tai bando eliminuoti PRG trukumo priezasti. Saunuole gyd., kad bent Dupho skyre, nepaliko visko "naturaliai atrankai".
Ar jus esate tyrusis skydliauke? Visi hormonai normoj?
Sviese parašė:
Na jis normalus, bet toks žemokas. Tai gal dėl to, kad apatinė riba ir buvę nesėkmės, ir liepė prg pavartoti. Tuo labiau, kad per didelis kiekis prg niekam nepakenkė, o per mažas kenkia
LaMona parašė:
Na, jei nesivystantis buvo, tai abejoju, kad tai dėl prg trūkumo, nes dėl prg trūkumo tiesiog pabėga žirnis. O antras atvejis jūsų labai trumpas buvo. Dar niekas ne…
Kraujo krešumo tyrimas buvo darytas prieš porą metų, buvo viskas gerai.
Sviese parašė:
Ir dėl afs esate išsityrusi?
Sviese parašė:
Bet butent AFS tyrimai daryti kraujo kresumui?
Ar standartiniai INR, SPA, ADTL?
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai