kissse parašė:
as duodu ir nematau tame nieko blogo, jis ji geria, o ir nera jokiu problemu, ta prasme viduriu uzkietejimu ar pan.
tai ir puiku.
kissse parašė:
as duodu ir nematau tame nieko blogo, jis ji geria, o ir nera jokiu problemu, ta prasme viduriu uzkietejimu ar pan.
tai ir puiku.
Oj mamos mamos,siandien is Astos kazkoks pyktis jauciamas
ir nesakyk kad niekados nesivadovauji kitu mamu patarimais,nes atsimeni kai mazyles ruriukas buvo israudes nuo kakucio,klausei mamu ka daryti kad greiciau praeitu,patarem krakmola,pasinaudojai,padejo,tikrai nesakyk kad beveik niekados nesivadovauji kitu nuomone,nes augini pirma vaikeli ir neaisku kokiu klausymu dar iskils ateityje del vaiko prieziuros
Kas del parduotuvinio pieno,tai as jo taip pat neduodu vietoj misinuko,kazkaip gal ir tam misinuke to gerio neerdaugiausiai, bet parduotuves piene kazin ar labai jau daug ten gerio,bet bet kuriuo atveju teks ir mums jo paragauti kai maze atsisakys misinuko,nuo to mes nepaegsim,anksciau ar veliau.
Ir jeigu mamu vaikuciams tinka tas pienukas,tai valio, tegul,nes mes pavydziui esam jautrios viskam,ir labai turi viska sekti nuo ko alergizuoja,tai mums siek tiek sunkiau siuo klausimu. Zodziu kiekviena renkasi ka duoti,ko ne ir kaip elgtis,gyvenkim draugiskai kad nebutu jokiu pykciu cia man.
Jolanta25 parašė:
Oj mamos mamos,siandien is Astos kazkoks pyktis jauciamasir nesakyk kad niekados nesivadovauji kitu mamu patarimais,nes atsimeni kai mazyles ruriukas buvo israudes nuo kakucio,klausei mamu ka daryti kad greiciau praeitu,patarem krakmola,pasinaudojai,padejo,tikrai nesakyk kad beveik niekados nesivadovauji kitu nuomone,nes augini pirma vaikeli ir neaisku kokiu klausymu dar iskils ateityje del vaiko prieziuros
Kas del parduotuvinio pieno,tai as jo taip pat neduodu vietoj misinuko,kazkaip gal ir tam misinuke to gerio neerdaugiausiai, bet parduotuves piene kazin ar labai jau daug ten gerio,bet bet kuriuo atveju teks ir mums jo paragauti kai maze atsisakys misinuko,nuo to mes nepaegsim,anksciau ar veliau.
as ir sakai kad BEVEIK.o tai reiskia kad kaikuriais klausimais domiuosi kitu mamu patirtimi,bet tik kaikuriais.
Jolanta25 parašė:
Ir jeigu mamu vaikuciams tinka tas pienukas,tai valio, tegul,nes mes pavydziui esam jautrios viskam,ir labai turi viska sekti nuo ko alergizuoja,tai mums siek tiek sunkiau siuo klausimu. Zodziu kiekviena renkasi ka duoti,ko ne ir kaip elgtis,gyvenkim draugiskai kad nebutu jokiu pykciu cia man.
o mums nuo visko viduriai kieteja,tai pieno tikrai ilgai neivesiu,isvis manau ji nuo kokiu 1.5 metu duot,nes dabar ir taip bedu per akis.
Ai vienu zodziu,nera man nuotaikos siandien kazka irodinet ar kaip kaikurie mano ''priemtinet savo nuomones'' . kas nori tas ta daro su savo vaikais. o kad vaiku skaicius nepriduoda proto ir ziniu tai tikrai,kitos augina po 5 vaika ir tai daug ko nezino,nes kiekvienas vaikas skiriasi, ir jo auginimas skirtingas. jei nesidomi tai ir nezynosi.
gero vakaro.
maniske nuo 10 menesiu nebenorejo gerti misinelio,bet iki metuku per prievarta vis tiek girdziau nors karta per diena,nuo metuku vien paprasta piena daviau (tiek parduotivini,tiek kaimiska),gere mazoji pieno ir iki metuku,tik pradzioj as ji visad virindavau,nuo metu net nebev irinu,tik dabar ji geria nekasdien,nes buna,kad nenori.
Del lauko,as vedu iki -15 ir tai tik trumpam,nes man paciai salta,tad nekalbu jau apie vaika,o gi net moksleiviams i mokykla nereikia ir tikrai gydytojai nerekomenduoja prie didelio salcio vaiko vest i lauka,taip pat ir prie didelio karscio.
O kas vaikui geriausia,tai zino tik pati mamyte
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai