2022.01.06 12:45 (prieš 4 m.)
fenix parašė:
Aš pažiūrėčiau, ką tu šnekėtum mano vietoje
Kai organizmas negamina svarbių hormonų (skydliaukė patologiška), sėdžiu ant sintetinių visą gyvenimą nuo vaikystės, …
Ne viskas "pataisoma", bet galima kartais pakreipti tam tikra linkme. O sargu nieko blogo nera but, tik galetu daugiau moket.
Mano atveju as turejau meniscus tear pries 7 metus, jau turejau operacija. Dabar laukia kitas kelio sanarys. O vat mano pazistamas turi meniscus tear, bet nusprende, kad geriau gyvent ant vaistu, nei operuotis. Kaip zinia meniscus tear stebuklingai nedingsta. Kaimyne turejo tokia pacia problema, ji pasirinko fizioterapija ir kaip pakvaisus vaiksciojo greitu zingsniu po rajona, juk sportas sveikata. Ko pasekoje suvare sanarius, kad net prireike sanariu keitimo operacijos. O galejo tureti paprastesne operacija ir vis dar tureti savo sanarius.
Na, o kas liecia korona ir skiepus. Tai taip, vakcinuotis turi tie, kurie yra rizikos grupeje. Nes nauda galimai bus didesne, nei zala. Bet zmones esantys rizikos grupeje, neturetu saukti ant jaunu ir sveiku zmoniu, kad jie turi skiepytis.