2019.03.09 09:19 (prieš 7 m.)
Lūšiukė parašė:
Mano mažasis berniukas dvi paras karsciavo po 8 sav skiepo. Visa ta laiką arba apatiškas lyg guminis būtų arba tiesiog klykdavo. Klykimas trukdavo po valandą ir dau…
Puikiai suprantu jūsų būseną tuo metu ir bejėgiškumo jausmą, kai matai, kad mažylis kenčia😣. O su klykimu man priminė mano pirmos dukros atvejį. 2,5 m ji gavo 2 MMR skiepą, plius dtpc vienu metu. Temperatūra aišku buvo geras 2 paras, bet ne per didžiausia. Bet naktys tapo iškart košmariškos, nes vidury nakties atsibusdavo rėkdama, klykdama. Atsistodavo lovytėj, kumščiai sugniaužti, visa raudona, įsitempusi trepsėjo kojom, judesiai kaip dabar dar prisimenu, svyruojantys nuo vieno šono į kitą. Nuraminti nesileisdavo, dar labiau įsiklykdavo, stumdama lyg su įniršiu nuo savęs. Tai trukdavo nuo 30 iki 50 min ir tęsėsi apie 3 savaites😣. Su kiekvienu užmigimu, su baime laukdavau nakties ir to košmaro... Ar tai susiję ar nesusiję su tąkart gautais dvigubais skiepais-nežinau ir negaliu teigti, bet faktas tas, kad tai atsirado taip, iš niekur nieko, tuo pačiu laiku😣. jokių pasikeitimų nebuvo daugiau...