oksikc parašė:
nu cia jau tavo fantazijaigali trupinikais, gali kokoso drozlem, sokoladu
varau sokolado i parduotuve ir pasiduosiu kurybai, aciu tau labai
nufotografuosiu rezultata
oksikc parašė:
nu cia jau tavo fantazijaigali trupinikais, gali kokoso drozlem, sokoladu
varau sokolado i parduotuve ir pasiduosiu kurybai, aciu tau labai
shipra parašė:
varau sokolado i parduotuve ir pasiduosiu kurybai, aciu tau labai![]()
![]()
![]()
![]()
nera uz ka, ir gero sventinio vakaro
oksikc parašė:
as pati veziau is vilniaus i sventaja tortuka, bet veziau tokioj tortinei ir po apacia idejau leduku folijoje, tai daveziau super. na aisku su masina ir greiciau n…
O tu nori deti i popierine, o poto i silikona? As kepu tiesiog popieriniam,dedu maziau tada netyzta forma, arba sudedu tesla ir i paprasta kepimo forma sudedu jie suglunda ir graziai iskyla
Gita C parašė:
Supratau. o kai uzpildai ta formele, gal reikia dar kazkiek palaikyt kad padziutu? ar iskart isimt?
as kartais idedu i saldikli ir palaikau gal koki 10 min. tada pasala pakieteja ir isimant nesideformuoja , taciau formele lieka slapia(nuo silto -salto oro) ir jeigu nori daryti kita ir dar ir dar reikia daug laiko .
Justulka parašė:
O tu nori deti i popierine, o poto i silikona? As kepu tiesiog popieriniam,dedu maziau tada netyzta forma, arba sudedu tesla ir i paprasta kepimo forma sudedu jie s…
na jo, noriu deti i popierine ir poto i silikonine, na kad liktu ant keksiuko popieriukas, nes uzsake prie torto keksiuku, o nerandu popieriuku reikiamu cm, tai jauciu reik pirkti paprasta kepimo forma
daiva 33 parašė:
pastiliazui pamirsau gliukoze, dirbtini medu, netiktu tikras medus?
as pastilaza visad darau su tikru medum. tik jis pas mane skystas
Silvestra parašė:
as pastilaza visad darau su tikru medum. tik jis pas mane skystas
supratau, bet jau tyngiu maisyt,kita syk
oksikc parašė:
na jo, noriu deti i popierine ir poto i silikonine, na kad liktu ant keksiuko popieriukas, nes uzsake prie torto keksiuku, o nerandu popieriuku reikiamu cm, tai jau…
Zinok, nezinau.. mano forma metaline su 12 skyliu. Tai sudedu popieriukus ir kepu. O popieriukus buvau pirkus maximoj, keliu spalvu buvo, tai nepatiko. Po kepimo tos spalvos pasikeite, negraziai atrode. O dabar naudoju is UK atveztus. Tai super.
oksikc parašė:
nera uz ka, ir gero sventinio vakaro![]()
![]()

blynai sudrekinti su kava, i pertepima idejau su blenderiu sumalus riesutu, zemes ir graikisku,tokie kad jaustusi gabaliukai, visus tris aukstus pertepiau , ir ant trecio, uztarkavau juodo sokolado ir papuosiau su morengais ir graikiskais riesutais ir sudeliojau skaiciu 1
jau laukiu ryt ryto, kad galeciau paragaut!
Dar kart aciu uz pagalba!
14 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai