Koklap parašė:
Kur galima rasti info kokie gydytojai ir akuseres dabar dirba Trakuose? Ar yra pamainu sarasas, kas ir kada dirba? Is forumo maciau daug pavardziu, bet tikrai perso…
Dėl grafiku tai siūlau pasiskambinti į pačią ligoninę, jie pasakys kaip yra iš tikrųjų, nes internete daug kur mėgsta informacijos neatnaujinti...
Kalbant apie misinukus, tai Trakai ant tiek už natūralu maitinimą, kad nei buteliukų nei pientraukiu nieko neturejo. Man asmeniškai nebruko to mišinio, tiesiog tyliai pasiūlė. Na kad ir tyliai, bet pasiūlė, buvo nemalonu. Mano atveju viskas buvo labai griežtai nes neleido ir tu pozų labai kaitalioti.. Na bent jau ant kamuolio ragino pasėdėti. Kalbu apie pirmagimį jei ką. Tai pats gimdymas buvo priimtas tvarkingai, tiesiog aš tuo metu žalia buvau, žinojau tik tiek, kad jei patys nesusimastys prašyt laseliniu, prašyt neprireikė, o dėl vandenų atrodė, kad įprasta taip. Manau jus perskaičius šia tema tikrai su nemažu žinių bagažu vaziuotumet ir jau is anksto galėtumėt pasiruošti tam tikrom situacijom.
Visur visko būna, personalas kaip papulsi, antra karta irgi ten žadu gimdyt, tik tikiuosi, kad situacija dėl tų kaukių pasikeis... Manau reik rinktis ligoninę kuri patogiausia ir turi ne pačią seniausia įranga, o personalo nuotaikos deja nesukontroliuosi..