Liepa777 parašė:
Sveikos merginos, gal siuo metu yra cia merginu, kurios buvo nesenai ar planuoja vykti i Memorial klinika Stambule? Aciu labai uz atsakymus 🙏
Aš buvau sausio mėnesį.
Liepa777 parašė:
Sveikos merginos, gal siuo metu yra cia merginu, kurios buvo nesenai ar planuoja vykti i Memorial klinika Stambule? Aciu labai uz atsakymus 🙏
Aš buvau sausio mėnesį.
Niu ka, ateinu prisiduoti, kurios pamena mano istorija , zino , kad siuo metu esu Tr.
Daug is jusu rase man privaciai, todel tempai parasysiu cia.
Antra savaite eina y pabaiga musu atostogu Istambule. Šiandien oras nuostabus +20🥰
Buvo me pas dr, Emre, puikus gygytojas, niekur neskubantis, skiriantis laiko apziurai ir informacijai, ir nesvarbu kiek uz duru sedi seimu.
Vasario 27d buvo pirma apziura, paskyre vaistus, gonal 150 ir meriofert 150
Pirmos apziuros metu po 5 d mate 9 foliukus.
Siandien paskutine apziura, per kuria mate 15 foliuku🥰
Maziausias 15 mm visi kiti nuo 16.5mm iki 20mm🥰 sianakt 02.00 val leidziuosi ovitrelle ir sestadieni punkcija.
Po to PGT testas ir laukimas....
bet mes zinom , kad esam gerose rankose, todel pasiseks si karta🥰
O musu Lilya tai pat labai draugiska ir nuostabi 🥰
Vaistai is viso kainavo 650€ nuo pirmos dienos iki siandien.
sirdute37 parašė:
Niu ka, ateinu prisiduoti, kurios pamena mano istorija , zino , kad siuo metu esu Tr.
Na kol kas skamba nuostabiai - taip ir toliau!
sirdute37 parašė:
Puikūs rezultatai! O kiek apžiūrų per visą stimuliaciją turėjot? Vaistai tik šie du ir Ovitrele?
Vis bandau suprast, kodėl mano stimuliavija taip sunkiai ėjosi, nors esame panašaus amžiaus... Gal vaistai nebuvo tinkamai parinkti...
O jūs ciklą prieš naudojot kontraceptikus?
Donciuta parašė:
Na kol kas skamba nuostabiai - taip ir toliau!
Aciu🙏
Sunda parašė:
Puikūs rezultatai! O kiek apžiūrų per visą stimuliaciją turėjot? Vaistai tik šie du ir Ovitrele?
Taip vaistai tik tie du ir ovitrelle , pirma apžiūra buvo po 5 d leidimosi vaistu, paskui kas 2d apziura. Bet nuo pirmos apžiūros iki šiandien vaistai liko po 150 .nieko nekeite.
Kontraceptikų niekada nesu naudojus
sirdute37 parašė:
O Dieve, kaip faina, linkiu jums visko, ko geriausio ❤️🙏🥰 Ir labai džiaugiuosi, kad nutraukėt procedūras Vokietijoje ir pasiryžote atvykti į Turkiją ❤️❤️❤️
Mažylė1 parašė:
O Dieve, kaip faina, linkiu jums visko, ko geriausio ❤️🙏🥰 Ir labai džiaugiuosi, kad nutraukėt procedūras Vokietijoje ir pasiryžote atvykti į Turkiją ❤️❤️❤️…
Aciu🙏
sirdute37 parašė:
Puikios naujienos, laikom už jus kumsčius visos
Ocean Ni parašė:
Puikios naujienos, laikom už jus kumsčius visos![]()
Dėkoju 🙏
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai