MelynasPaukstelis parašė:
Merginos,ar galetumete pasidalinti patirtimi, kurios dare PGT-a..ar tos kurios nusprene nedaryti..kodel?lyg ir buvau apsisprendus daryti, bet kazkodel pradejau dvej…
Kad sugadins... na nemanau. Teoriškai yra galimybė, bet manau čia labai retai būna. Tai dėl to nepergyvenkit.
Jei nedaug embrionú, gali būti taip, kad nei vienas nepraeis... deja taip, tai va to bijočiau daugiau, bent aš asmeniškai...
Turėkit papildomú finansú genetiniams nusimatę, bet iš savo patirties sakyčiau galutinis sprendimas kartais ateina paskutinę minutę, kai žinai kiek tú embrioniukú yra ir kokia situacija. Aš iki pat dienos, kai reikėjo pasakyt kiek tiriam, nežinojau kà darysiu iš tikro... tokios pat abejonės man buvo kaip ir jums. Tai pirnam ivfui pasakiau tarp skrydziu i LT, kai vos ne lipt jau reik i lektuva, antram tarp meetú darbe paskutinę valandà padidinau biopsijú skaičiú...
Nžn, man tada kažkoks aiškumas ateina, kai jau realiau žinai situacijà...
O +, tai pgta padeda išvengti skaudžiú patirčiú keliant embrioniukus su chromosomú pakitimais, jei yra daugiau embrionú padeda greičiau pasiekti rezultato, nekeliant tú, kurie genetiškai neturi potencialo.
- kad gali visi atkristi, nebus ko kelti, o juk gali įvykti stebuklas ir išsitaisyti embrioniukas. Pats Emre yra rašęs, kad klausimas, ar yra teisinga spręsti apie visà embrionà iš keletos làsteliú, kurios vėliau sudarys placentà ir kad neduodam šanso embrionams išsitaisyti jú nekeldami.