2023.09.07 22:31 (prieš 3 m.)
Syria parašė:
Mano istorija tokia, kad pas F dariausi du IVF. Visi su PGTa. 3 fet ir visi nesėkmingi. F mane buvo ištyrus pilnai, darė gimdos biopsijas kas porą mėnesių, buvau vi…
Sveikinu! 🤍🌸
Taip, kai kurios istorijos stulbina. Stulbina ir tai, kiek moterys turi stiprybes iveikti sitiek kliuciu, kad pasiektu issvajota tiksla. As taip pat, kai del pirmu 2ju ivf lankiausi pas G, girdejau is jo, kad turejo pacientu, kurie visas savo santaupas isleido F klinikoje ir po to apsilanke pas ji Santarose ir pastojo su pirmu ivf. Gal pasiteisina, kai, pvz, yra neaiskios kilmes nevaisingumas, o tokiu atveju daug... Man tikrai pas G nebutu pavyke su jo standartiniais protokolais ir visisku nesidomejimu ka galima padaryti, istirti kitaip, atsizvelgiant i konkretu atveji... Tiesiog "nukirto", kad su endometrioze nieko padaryti neimanoma, todel nieko ir nedarys, ir toliau atliko viska standartiskai.
O F ir su manim yra nelabai maloniai kalbejusi, uzduodant jai klausimus. Vienu metu buvau suabejojus jos metodais ir kad isvis kada nors pasiseks. Na bet kai 7 metus viska darai ir jokios sekmes, nezinau ar imanoma, kad tikejimas nesusvyruotu. Yra ir daugiau moteru sakiusios, kad ji ne visada maloni. Neturetu taip buti.