Elenyt parašė:
Man klausimas kilo - ar yra kas VGN gimdę pusiau sėdom? Ne visai gulsčioj pozicijoj?
Lovos galas buvo pakeltas
Tyzenhauzų g. 18A, VilniusElenyt parašė:
Man klausimas kilo - ar yra kas VGN gimdę pusiau sėdom? Ne visai gulsčioj pozicijoj?
Lovos galas buvo pakeltas
OlgaLook parašė:
Sveikos busimos mamytes arba tos kas jau pagimde. Skaitau jusu atsiliepimus apie VGN. Pati planuoju ten vykti, taip pat vaiksciojau i paskaiteles, viskas atrode gra…
Rinkčiausi vėl VGN
OlgaLook parašė:
Sveikos busimos mamytes arba tos kas jau pagimde. Skaitau jusu atsiliepimus apie VGN. Pati planuoju ten vykti, taip pat vaiksciojau i paskaiteles, viskas atrode gra…
Tik VGN
Nebent kazkokie rizikos veiksniai, tada Santariskes, bet labai labai nenoreciau... Gal del to, kad VGN pati gimiau, kazkaip ten nesijauciu kaip ligoninej, labiau kaip sanatorijoj-koridoriuose ramu, jokio surmulio, nera cia konvejerio, o ir vaizdas per palatos langa bent jau mums papuole labai geras
Tiesa sakant, tikrai nesinorejo skubeti namo po tu keliu dienu, nes prieziura ir aplinka labai patiko
Birželio 15dieną gindžiau VGN. Į ligoninę atvykom dar naktį, kur budėjo dr.Mileris ir jo nemandagi akušerė/seselė(nežinau kas) Mileris gal ir nieko kaip daktaras, bet tikrai nesicackina, megsta sarkazmą, o sesele/akušerė(vardo nezinau,jie korteliu nedevejo) labai nemandagi, skaite moralus man, Klausiant ka leidžia i vena atsake' taip reikia, dar gincijasi ji'.
Tačiau atėjus 8ryto, kai keitesi pamaina-viskas tapo tobula. Anesteziologe, daktare, akusere, sanitare net ir rezidente- visiems skirčiau 10balu!!! Nors ir po gindymo kilo komplikaciju, daktares labai noriai priziurejo ir konsuktavo. Zodziu naktiniam personalui-ne! Bet jei gindyciau vel tai tuktais VGN!🏋️😍
Ignacija parašė:
Birželio 15dieną gindžiau VGN. Į ligoninę atvykom dar naktį, kur budėjo dr.Mileris ir jo nemandagi akušerė/seselė(nežinau kas) Mileris gal ir nieko kaip daktaras, b…
Nenoreciau ir as patekti i tokias rankas kai man neatsakines i mano paprastus klausimus i kuriuos turiu zinoti atsakymus. Bet laimei kartu bus vyras, kuris yra pareigunas, tai zinant ji, jis greit visiems parodys kur ju vietos.
OlgaLook parašė:
Nenoreciau ir as patekti i tokias rankas kai man neatsakines i mano paprastus klausimus i kuriuos turiu zinoti atsakymus. Bet laimei kartu bus vyras, kuris yra pare…
Greit visiems parodys kur jų vietos? Kaip jūs apie žmones kalbate? Gerbkite kitus jeigu norite kad jus gerbtų. Taip kalbėti negražu, jie jums ne kokie "tarnautojai" - o medikai kurie stengiasi dėl jusu ir jūsų vaiko sveikatos. Atrodo jau metuose moteris esate, ne pacankė o tokias nesamones kalbate.
2Vilė parašė:
Greit visiems parodys kur jų vietos? Kaip jūs apie žmones kalbate? Gerbkite kitus jeigu norite kad jus gerbtų. Taip kalbėti negražu, jie jums ne kokie "tarnautojai"…
Nu atsiprasau bet jeigu su manim elgsis nepagarbiai, neatsakines i mano klausimus ka daro, kodel daro ir t.t., kodel as turiu tai pakesti?
OlgaLook parašė:
Nenoreciau ir as patekti i tokias rankas kai man neatsakines i mano paprastus klausimus i kuriuos turiu zinoti atsakymus. Bet laimei kartu bus vyras, kuris yra pare…
o kur Jusu vieta, jei taip kalbate?
OlgaLook parašė:
Nu atsiprasau bet jeigu su manim elgsis nepagarbiai, neatsakines i mano klausimus ka daro, kodel daro ir t.t., kodel as turiu tai pakesti?
Tada telieka palinkėti Jums likti šalto proto, kaip dabar, nes atėjus svarbiam momentui dažniausiai mažiausiai ko norisi tai koliotis dar su gyd ir aiškintis teises ir pareigas, visi jas ir taip žino, o ir vyrai kaip ir kokie stipruoliai būna kartais suskysta, pakęst Jus nieko neprivalote, bet per gimdymą neatsistosi ir neiseisi
15 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai