Dekui merginos uz nuomones... Tiesa, labai gera ideja rogutes, bet maniskis turbut darper mazas ir joms...
Sonio, oho kokia heloviniska foto
Jolcik parašė:
dovilcik o kiek Domukas miega diena? t.y. kartu? mes paskutiniu metu tik viena miegeli temiegam, tai jau 21...21.30 einam gult, bet buna dienu, kad ir antra nusnaudzia (siandien is baseino gristant luzo mergina) tuomet jau ir vakare veliau einam gult ir uzmigt sunkiau, va siandien gal 22:30 siaip ne taip uzlauziau mergina![]()
Domukas jau nuo 1 m 2 mėn perėjo į vieno karto miegelį.
bet būna dienų kai ir 2 k miega, bet retai taip jau.. Įprastai miega nuo 12-13 val iki 15 val.. Ir tada tik 23 val užlūžta.. Pilnas energijos
Nors dbr kai laiką atsukom atgal, tai vakar 22 h užmigo, o atsikėlė šįryt 7 h
Raskila parašė:
Sveikos, mamos,kazin kiek laiko lauke uztenka pasibuti kaip taip atsalo???? Bijau per ilgai, nes greit vaikui nosis atsala, nors vakar atrodo taip siltai prirengiau, bet po 1,5 val pabuvimo jau buvo ne tik nosis salta... Sakau gal per ilgai 1,5 val per toki ora????
nu zinok 1,5 val man rodos cia ekstremalu
Jolcik parašė:
nu zinok 1,5 val man rodos cia ekstremalu![]()
Na siandien buvom tik 45 minutes...Bet vakar jis uzmigo, todel nesinorejo zadinti...
Raskila parašė:
Sveikos, mamos,kazin kiek laiko lauke uztenka pasibuti kaip taip atsalo???? Bijau per ilgai, nes greit vaikui nosis atsala, nors vakar atrodo taip siltai prirengiau, bet po 1,5 val pabuvimo jau buvo ne tik nosis salta... Sakau gal per ilgai 1,5 val per toki ora????
Sveikos,
Na nera juk taip salta
As saviski, kiek pamenu, veziojau prie -5 po pora valandu, kol jis dar miegodavo kieme vezime
Ar jau man cia kas maisosi? Gal Dovilcik mane pataisys, jei ka "prisvaigau"
Bet kiek prisimenu per salcius tikrai vaiksciodavom netrumpai ir pati grizdavau pasalus, o mazius siltai aprengtas parpdavo kuo ramiausiai
O kai temperatura buvo zemiau -10, tai migdydavau balkone.
13 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai