2019.02.25 19:26 (prieš 7 m.)
Help, reikia patarimo! Esu nevilty.. Mums trecia para, svoris ryte krites jau 9,5%.. nestumo metu domejausi apie zindyma ir buvau nusiteikusi sekmingai zindyt, bet jau sndn paluzau ir davem porcija misinuko, bet per svirksta. Esme, kad as nemiegojus jau 2 paras, pastovei mazylei duodu kruti, ji faktiskai non stop ant papo, taciau nusitraukiau vos 5 ml, pieno nepakanka, spenelei jau sutrukinejo, spenelius skauda zindant lb (duodu per asaras). Tik antroj paroj man pasake reik antspeniu, nes pasirodo speneliai per trumpi. Si problema jau issisprende. Krutys padidejo, speneliai geri, apzioja tinkamai, zist nori istisai, taciau tik paema speneli, pora zist ir miega, istrauki, vel praso nu ir t.t. Kutenom, budinom, kad tik zistu, bet nu niekaip neistraukia ilgiau nei max min.nors tu ka. Puoliau i asaras, taip norejau zindyti pati. Akusere jau pasiule misinuku maitint, kad bent rytojaus sverimui svorio daugiau neprarast. Vyras ir broliene mane ramina, siulo nesukt galvos ka kiti sako ar pagalvos, pirkt buteliuka, maitint misinuku ir baigt kankintis ir kankinti mazyle.. Tad, prasau jusu nuomones su panasia patirtim!!! Gal toliau bandyt duot kruti, kaip beskaudetu ir maitint misiniu, bet tik per svirksta ar taurele.. kas zino, o gal ryte pieno bus daugiau.. planuoju dar kiek iseis nusitraukti rankomis ir jei tarp maitinimu misinius nores, papildomai zindyt paciai.. Kaip jus nepasidavet tokiu momentu?