2019.03.01 13:20 (prieš 7 m.)
Jolle_3 parašė:
Labas mamos 😊
Aš turiu didelį maitinimo stažą
pirmą maitinau 2 m. 8 mėn., antrą - 2 m. 2 mėn. Patikėkit, buvo visokių panikų - ir kad pieno neužtenka, ir kad nepavalgo, ir persivalgo, ne taip valgo... Bet laikui bėgant supranti, kad reik tiesiog atsipalaiduoti! Normalu, kad krūtinė nebesprogsta, man su trečiu iš viso lb greitai susireguliavo pieno gamyba ir man nieks nebesprogo gal jau po 2 sav.
be to, apie 3 mėn. būna būna ta "pieno krizė" - tą tikrai patyriau su visais. Kai atrodo, visai ten nieko nėra, bet yra! Pirmajam net mišinio buvau nusipirkus, bet gerai, kad atsilaikiau ir nedaviau
antras iš viso visą žindymo laiką minimaliai svorio priaugdavo, net ligoninėj (vaikas suėjus 3 sav. susirgo) buvo įvarę streso, kad pieno neužtenka, atnešim mišinį. Blioviau, nes man mišinys buvo tolygu kažkokiam siaubui. Svėriau vaiką visą parą prieš/po maitinimo ir paaiškėjo, kad jam to pieno užtenka. Jis ir dabar labai smulkus, beveik 3 m., o tik 12 kg. Toks vaikas
Nesakau, kiekvienos organizmas skirtingas, bet pamėginkit nestresuoti, duot vaikui daugiau "pakabėt" ant krūties ir nepastebėsit, kad va jau metukai, o dar reik papo!