Vabaliukas09 parašė:
Ne apie tai aš nekalbu kad neturėjo čia jua butų negražu iš mano puses bet aš ne gimdyčiau jei negalėčiau suteikti tiek kiek pirmam.
o jei pastojote ir apsisuko viskas, ką? valytumėt?
Vabaliukas09 parašė:
Ne apie tai aš nekalbu kad neturėjo čia jua butų negražu iš mano puses bet aš ne gimdyčiau jei negalėčiau suteikti tiek kiek pirmam.
Meidda parašė:
Tai jaučiu. Nes gi neturės batų kelių porų už 100 Eur vaikui.
Vabaliukas09 parašė:
Deja ne priima turi taikytis o antra nes prima kai kure šeima galvojo jog ji bus visam gyevnimui ir vaikus gimdė taip pat,tad prima neturi nukentėti,o antra žino si…
visi kurdami šeimą galvoja, kad tai visam gyvenimui, deja deja ir jei jau pirmoji neturi nukentėti, tai turi nesiskirti, o jei išsiskyrė, tai viskas, nukentėjo ir turi gyventi su skyrybų pasekmėm. o nauja žmona kuria naują savo gyvenimą ir tikrai negalvoja kaip apsaugoti buvusią nuo nukentėjimų
GyvenantiPuikiai parašė:
Ji visiška materialistė iš jos parašymųvisiška. Jokio jausmingumo, tik pinigai pinigai pinigai, daiktai.
nes mes turėjom brolius ir seses ;) ir žinom kokia tai laimė. Na, žmonės skirtingi, svarbu ji laiminga, mums tai kas ;)
GyvenantiPuikiai parašė:
O jei pvz mano vyras susilaukė vaiko po vienos nakties girto nuotykio jaunystės. Tai tada nieko negautų Kanadoje vaiko mama :D? Vaikai ateina ne tik iš meilės;)…
Na idomu butų ir man sužinoti kaip ten butų tokioje situacija kalbu tik apie tokia kokia žinau
Meidda parašė:
Na aš šiuo metu nebijau tokiu situacijų jog pasisukti nes pasirūpinau tuo kad net ir nutikus kažkam
Tokio aš turėčiau pinigu tai nebijau tokiu situacijų ,bet jei netyčia čia jau labaiu hipotetinė situacija tai taip daryčiau abortą.
GyvenantiPuikiai parašė:
Tai jaučiu. Nes gi neturės batų kelių porų už 100 Eur vaikui.
Ne tai geriau lai vaikai badauja ?
Meidda parašė:
visi kurdami šeimą galvoja, kad tai visam gyvenimui, deja deja ir jei jau pirmoji neturi nukentėti, tai turi nesiskirti, o jei išsiskyrė, tai viskas, nukentėjo ir t…
Nu pagal jūsų pasakymą tai antra išlošia o pirma kas nulio vietoje ? Galbūt jus kalbate iš savo varpines nes esate ta antra ir jum piktus ima nes jūsų vyras pirmai turi mokėti alimentus ?
Vabaliukas09 parašė:
Tai kad nemažina va drauges vyras norėjo nes su kita vaikų turi net du ir nemažino nes ji įrodė vaiko poreikius tad deja bet nemažina o tuose atveju Jusu galbūt mot…
tai juk nuo vyro pajamų, turimo turto priklauso. Jei jis uždirba 2000 tai ir nemažina, nes ir trečiam, ir ketvirtam užtenka jo algos, kalba apie tai, kai pajamos mažos, tada mažina, nes neužtenka. ir dar labai priklauso nuo visų aplinkybių, gal Jūsų draugės ex vyro nauja žmona daug uždirba ir gali padengti didesnę vaikui reikiamą išlaikyti sumą ar dar kas
Meidda parašė:
tai juk nuo vyro pajamų, turimo turto priklauso. Jei jis uždirba 2000 tai ir nemažina, nes ir trečiam, ir ketvirtam užtenka jo algos, kalba apie tai, kai pajamos ma…
Na nemažino tam drauges vyrui nors jo pajamos mažos kiti vaikis gauna mažiau nei pirmas nes ji įrodė jog to vaiko tokie poreikiai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai