</blockquot
Camile3 parašė:
Oho kokia jūs pikta ir kokių nelaimių linkite tik todėl, kad su jumis nesutinka...
perskaičiau dar kartą žinutę, kuria cituojate, perskaitykite ir Jūs dar kartą, nes panašu, kad net nesupratot kas ten parašyta, nelinkėjau niekam nieko blogo, niekada nelinkiu net ir supykus (natūra tokia) rašiau, kad nenustebčiau, jei būtų taip ar kitaip, o tai joks linkėjimas. Išvis šitoje temoje rašiau apie tai, kad nesvarbu kurioj šeimoj vaikas gimęs, jis yra tėvui toks pats vaikas ir, kad negalima vienam duoti daugiau, kai kitam nelieka ( čia tom antrom su vaikučiais, kad žinotų, jog jų vaikai nėra nuskriausti tik todėl, kad jie antri)
Evelina11 parašė:
Na kaip jums pagaliau išaiškinti kad niekada pirmas vaikas negaus tiek pat. NIEKADA. kai jis sirgs bus be nuotaikos kai norės pasidžiaugti tėvo ŠALIA NEBUS. tai nie…
Kiekviena mama gina savo vaiką, gyniau ir aš, jos tėvas smurtavo ir ačiū Dievui, kad bijodamas alimentų paliko mus ramybėje, nes išprotėjus būčiau iš nerimo, jei jis būtų norėjęs su ja praleisti savaitgalius arba būtų tekę prašyti socialinių darbuotojų pagalbos. Nepabuvusi mano kailyje net nebandykit teist, nes nei viena mama savo vaikui nekenks ir neatims laimės. Išdidi
juokas ima iš tokių išvadų, kurias pasidaro žmogus visiškai nieko nežinantis... koks ten išdidumas, kai bėgi basa iš namų vaiką į paklodę susisukus per užtinusias nuo smūgių akis kelią vos matydama...
Evelina11 parašė:
Na neverta čia joms aiškinti. Negaisk laiko veltui. Ji dar net ne ištekėjusi o jau skaičiuoja svetimus pinigus. Jai aktuolu kaip sumažinti alimentus ir taip jau nus…
kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių... na, su vaizduote Jums viskas ok matau, nes kuriate kaip iš pypkės
nepamenu, kad kur nors būčiau rašiusi, jog gyvenu susimetusi (šiaip esu ištekėjusi 7 m) svetimų pinigų irgi neskaičiuoju, tikslo tame nematau, nes jie svetimi
čia bandau susivokti iš kur tokia nuomonė, bet kuo toliau skaitau, tuo labiau suprantu, kad neverta, nes na, negaliu sugaudyti Jūsų fantazijų. Aš alimentų nemokų, o ir sumažinti tikslo nėra, nes nei bendrų vaikų turim, nei finansų trūkumo (taip, rašiau, kad nemokėčiau vyro alimentų (vyro skolos ir įsipareigojimai yra vyro, mano skolos ir įsipareigojimai yra mano, mūsų šeimoje taip sutarta nuo pat pradžių mūsų bendro gyvenimo, nes vyras turėjo nemažai jų, kai susipažinom ir man visai nesinorėjo jų dengti), nes sužinojusi, kad anstoliai galėtų nurašyt iš žmonos algos, pagalvojau, kad nesąmonė (tai buvo normali reakcija nes jokių gražių santykių su vyro ex nėra ir tikrai laukiu kol praeis likę 3 m ir vyrui nebereikės mokėt alimentų, o galės tuos pinigus duoti vaikui, beje, gal irgi kam nors aktualu, kad yra galimybė prašyti teismo, kad dalis alimentų būtų atiduodama vaikui į sąskaitą, tik nebepamenu kokio amžiaus vaikas turi būti, čia vienas iš draugų dukrai 1/3 į jos sąskaitą perveda, nes dukra skundėsi, jog jai mama visisškai neduoda pinigų, o kadangi tėvas ne fontanus uždirba, tai susitvarkė per teismą, dukrai buvo 16), bet paskui rašiau ir, kad visgi greičiausiai mokėčiau, jei vyrui liga ar panašiai, bet Jūs turbūt skaitot kas antrą postą ir komentuojat, taip, kaip Jums patogiau perkomentuoti. Nors bendrų vaikų neturiu ir jie tėvo skolų niekaip paveldėti negali, bet prie to pačio parašysiu (gal kam aktualu bus) vaikai gali nepriimti paveldėjimo, taigi skolų taip pat. Ir dar - kur jūs perskaitėt, kad aš nepriimu vyro vaiko? Apskritai kur aš ką nors rašiau apie dabartinę mano šeimą, santykius, alimentus? Visur rašiau abstrakčiai apie galimybes toms moterims, kurios augina vaikučius antrose šeimose ir vyrai turi mažas pajamas, nes ne visos žino savo teises ir ypač turinčios mažesnes pajamas tikrai nesikonsultuos su teisininkais, kurie (jei geri ir patyrę) mokami. Turiu klasioką prokurorą, todėl teisinę konsultaciją visada galiu gauti tiek iš jo, tiek iš jo žmonos, kuri kaip tik specializuojasi šeimos teisėje. Nerašysiu, mergaitės būkime draugiškos, draugystės čia nebus, kam reikėjo, tas suprato, o kam neduota, tai ir nesupras...