rozytea parašė:
Savo vaiko tai noriu. Na svetimo ne..
Jo vaikas Ira jūsų vaiko brolis ne svetimas vaikas deja ne nuo gatvės atiejas jis
rozytea parašė:
Jo vaikas Ira jūsų vaiko brolis ne svetimas vaikas deja ne nuo gatvės atiejas jis
rozytea parašė:
Daugiau nediskutuosiu, Nes čia tose forumuose uzsipuola supermamytesmano drauges mane supranta.. O cia tai furijos vien tam forume..ir dar įžeidinėja mat ..
niekas jusu nevercia cia rasyt ir guostis
tik tokio pat intelekto zmogus gali palaikyt jus ..
viskas tik tavo mano, seimoj viskas yra bendra..bet cia jusu atvejui tas negalioja, nes pas jus seimos nera. esate tik jus jusu butas ir jusu enstumas su nemylimu vyru, bet ale jau ka darysi...
rozytea parašė:
Bet tai ir vyras gi svetimas, jei neturi teises savo vaiko į namus atsivesti.
Žinot kodel niekas jūsų nesupranta, ogi todėl, kad vyras ir jo vaikas jums svetimi, jis gyvena tik svečio teisėmis, o kuriant šeimą viskas vyksta ne taip ir nėra tik tavo ir mano, yra pirmoje vietoje mūsų.
Terba parašė:
Kaip as megstu sakyt, jei tau atrodo, kad visi aplink durni, o tu vienas protingas, tai greiciausiai yra atvirksciai 😂
Jo šitas gerulis 😁😁😁
rozytea parašė:
O gal jūs pavydite, kad ne jus viena su tuo vyrų turėsite vaiką, o kad jau jis turi vaiką su kita moterimi, o jis negali įsigyti būsto, išsinuomoti, kad galėtų su vaiku būti kiek nori? Vaikui reikia tėčio.
Panda mama parašė:
O gal jūs pavydite, kad ne jus viena su tuo vyrų turėsite vaiką, o kad jau jis turi vaiką su kita moterimi, o jis negali įsigyti būsto, išsinuomoti, kad galėtų su v…
Aisku pavydziu ,kad su kita turi vaika. O kaip man dabar jaustis kliutimi??
rozytea parašė:
As jam nedraudziu su vaiku bendraut.
rozytea parašė:
As jam nedraudziu su vaiku bendraut.
bet supraskite, bendravimas nesusideda iš kelių valandų
Vaikas visą gyvenimą bus vaiku jo ir jis visą gyvenimą ir visada bus
rozytea parašė:
Nei vienas neturi būti kliūtimi, nes jūs abu žmonės esate (jūs ir vaikas). Suaugę ir yra suagę ir reikia perlipti per save gebėti, nes suaugę moka tą daryti, o jūs spyriojatės kaip mažas vaikas. Kaip ir jūs norite savo vaikui tėčio pilnaverčio, taip ir to vaiko mama nori ir pats tėtis nori su vaiku ilgiau pabūti. Šiuo atveju jūs ir esate ta kliūtis, nes taip ir darote. O galite tokia nebūti ir nesipriešinti. Nebūtina jums su vaiku būti, bet tėčiui drausti atsivesti ten, kuri jis gyvena, tai jau čia kažkaip nelabai nelabai
Jis juk brolis arba sesė jūsų vaiko, kraują nešiojate tokį pati pilve
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai