vargseliuke mazyle.. na sakoma, kad nieko kai savaite neprakakoja.. bet as taip nemanau- na lialius juk mazas zmogiukas.. argi mum buna gera kai savaite neprakakojam????
o pas mane prasidejo menesines
nieko nesuprantu, juk maitinu MP
Irenaa parašė:
vargseliuke mazyle.. na sakoma, kad nieko kai savaite neprakakoja.. bet as taip nemanau- na lialius juk mazas zmogiukas.. argi mum buna gera kai savaite neprakakojam????o pas mane prasidejo menesines
![]()
na idomiai labai vyksta, kitam forumelyje irgi ne mazai mamyciu, kuriom prasidejo. o as visad buvau isitikinus, jei maitini mm nebuna.
Irenaa parašė:
vargseliuke mazyle.. na sakoma, kad nieko kai savaite neprakakoja.. bet as taip nemanau- na lialius juk mazas zmogiukas.. argi mum buna gera kai savaite neprakakojam????o pas mane prasidejo menesines
![]()
tai normalei, as po menesio susirgau.. ir dabar jau nromalei sergu, cia yra mitas, kad kol maitini nesergi.
ilona649 parašė:
o man koks bairis buvo siandien parke![]()
negi koks senukas atskleide striuke ir kazka rode
hellsaneles26 parašė:
negi koks senukas atskleide striuke ir kazka rode![]()
![]()
aciu D ne
buciau iskart namo parbegus
einu tokiu siauru takeliu ir matau pareina moteris is toli su vezimu ir ta eisena tokia matyta kripu kripu
ziuriu ziuriu mano anglu mokytoja
jezau kaip as jos nemegstu
apsisukau ir eit atgal sparciu zinksniu, einu ir pati is saves kikenu
ilona649 parašė:
aciu D nebuciau iskart namo parbegus
einu tokiu siauru takeliu ir matau pareina moteris is toli su vezimu ir ta eisena tokia matyta kripu kripu
ziuriu ziuriu mano anglu mokytoja
jezau kaip as jos nemegstu
apsisukau ir eit atgal sparciu zinksniu, einu ir pati is saves kikenu
![]()
niu sakes,tai pabegima akivaizdu padarei
hellsaneles26 parašė:
niu sakes,tai pabegima akivaizdu padarei![]()
ne tas zodis, apsisukau aplink savo asi ir i kita puse
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai