Sitra , sveikinimai
Pas mus turbut irgi nera jokios apskaitos, nes realiai vyras net issiregistraves is Lt , o mes vistiek uzsirasem i darziuka
skyy parašė:
Mes gyvenam rajone ir kai pradejom lankyti darzeli paprase gyvenamosios vietos deklaracijos, bet kai stojom i eile niekas nieko neprase tik paklause is kur?
O mano deklaruota gyvenamoji vieta ne Vilniuje, tad moku 25 Lt daugiau, bet mus priėmė
Na paziuresim kaip tas trasalis...varau as su drauge,zodziu dvi mamkos bega nuo vaiku ir vyru,tai baseine nebent viena kita ganyt turesim...dar ieina pirciu 3valandos berods,tai tikiuosi ten smagiai pasibut,ir drusku kambario 45 minutes...zodziu visiskas lafa..tikiuosi...
del tu darzu tai nesuprasi blemba,as noriu internete rasytis,tai ten reik ta popieriu prisekt ir galima tik i 2 darzus rasytis...
Tai gal i rajona reik varyt paciam darzelyje uzsirasyt tada
Zodziu tundra as tokiuose dalykuose ir nekenciu ju baisiai
atrodo visi kaip zmones-nueina susitvarko,o mane kaip debile vaiko tai ten,tai sen
buvom darzelyje pora val,baisu
net pries valgi rankyciu maziukams neisplauna,o vaikuciai mane apspito,kaikurie net susipese del demesio,vadino mane mamyte,zaidem kartu,visa laika aplink mane
smagu man paciai buvo,bet vargsiukai,nes neskiria tiek demesio jiems,buciau as aukle,tai kiekvienu gerai pasirupinciau
o auklytes galvojo,kad gal laukiuosiu,kad vaikuciai taip aplink mane buriavosi,ant ranku lipo,pirma karta taip mate,sakau ne
na,o maniskiui dzin,as su kitais vaikuciais zaidziau,tai jis net nepriejo,nes baisiai buvo uzsiemes naujais zaislais
o kai iseit reikejo,tai ramiai ate visiems parode
migloza, jei teisingai suprantu, internetu užsirašyti galima tik į miesto darželius. Ten rajono nerasi, nes rajonas dar neturi tokios sistemos. Rajone nuvažiuoji ir užsirašai ranka.
Tada nuvažiuoji į kitą ir vėl užsirašai.
Tuomet, į trečią..
ketvirtą..
Ir taip, kad ir visus rajono darželius.
O kai pradėsite lankyti, tada jau reikės deklaracijos pažymą neštis.
Sveikos,
seniiai berasiau, tik paskaitau ir viskas, laiko nulis.
Mes i darza dar neinam, manau nuo ziemos arba vasaros eisim, nes 3 metus pasiemiau.
O namuose irgi daug mokomes, mokom skaiciuoti nuo 0 iki 13. Skiriam spalvas: geltona, raudona, zalia, melyna ir juoda. Mokam raideles beveik visas, tik gaila, kai kurias taria angliskai, nes filmuku anglisku su abecele internete parodau. Anakart nupirkau knygute "Raidynelis" tai visas raides isvardino, ir knygele i sona numete, mazdaug neidomu.
Del ugdymo tai manau pas mane budamas namie daugiau ismoktu negu darzeli, bet i ten vesiu del socializacijos, kad butu su vaikais, su svetimais, bendrautu ir zaistu. As uz darzeli, bet siek tiek veliau, kai rudenines ligos praeis.
as kiek pastebejau,tai jiems nelabai reikia kitu vaiku,praktiskai kiekvienas su zaislais zaide sau,pasieme deliones sedejo kartu prie manes ir kiekvienas reikalavo demesio is manes,kad padeliot delione,bet kartu jie nedeliojo,tik atiminejo vienas is kito,taip kad tos vaiku draugystes manau ir prasides tik nuo 3
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai