Daliasun parašė:
VEL SIKA!!!!!
![]()
jooo..![]()
menesiadienis........
mazu danti tures ?
Daliasun parašė:
VEL SIKA!!!!!
![]()
jooo..![]()
menesiadienis........
mazu danti tures ?
Tilia parašė:
liudvikosskrynia.blogspot.com/2011/09/popieriniai-burbulai.htmlsnieguoles.blogas.lt/popierinis-eglutes-papuosalas-256.html
www.gami.lt/popierine-snaige ir www.tindirindi.lt/vaiku-darbeliai/3d-snaige-is-popieriaus
www.supermama.lt/forumas/lofiversion/index.php/t386940-50.html eglute zalia
www.auksarankes.lt/straipsnis/pasidaryk-pati/kusudama-kamuoliukas
tai ko reikia taip mislinu 3 nuoroda
Kai ta staigiai surado...
respektukas
Gris vyras eisiu daryt........ siandien puosku namus tai damusiu snaigem
irdarvienas parašė:
atsiusiu tau ja i autobusa idejus pazesiu,kaip juoksies![]()
man neitiketina,kad ji gali buti nerami,dar tokio vaiko nemaciau isjungi sviesa ir miega,kazkoks stebuklas,o ne vaikas,bet matai mamkai vis negerai
Daliasun parašė:
Pazejau as HIPP produkcija, tas visas grudines koses..
a kokiom jus maitinate gerbiamosios?
naminem
neriuke parašė:
nezinau, man atrodo kad jus perdaug kaikurios nervinates be reikalo...cia tas pats kaip kaikurios vis dar maudo vaika virintam vandeny, kitos jau nuo gimimo su is karno vandeniu maude...
as tikrai nemanau kad kazkas atistiks kad atskiesi kose su is krano vandeniu... nu atsitiks tai atsitiks, tada vadinas jam netinka tas is karno vanduo... jei paleis vidurius tai pabandyk kita karta su virintu praskiesti...
as skiedziu su is krano vandeniu ir nieko neatsitiko iki siolei...
as sitam reikale su vandeniu turejau omenyje,kad darzoves verdu vandenyje is krano ir ta nuovira pilu praskiedimui,o ne vandeni tiesiai is krano
ziuriu cia susikalbejom,bet Liepuzele kiek supratau teisingai mane suprato?
ne virinto dar tokiam vaikui neduociau
Nu va, kol su sūnum susiruošėm nufotkinti kaip daryti, Tilia atrado nuorodą
jep, trecia nuoroda, apžiūrėjau, tokia pat, tik man atrodo kerpant ne taip laiko trikampiuką, bet po to žiūriu, kad sukarpius ir išskleidus taip pat atrodo visa forma...Nu žodžiu kibkit į darbą
O aš dariau ne namams..mat sūnus mokytojai pasakė, kad moku ale gražias snaiges daryti, tai mokytoja buvo nieko prieš, kad aš padaryčiau, o sūnus, kad atneštų į mokyklą
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai