Grigo parašė:
O tai kaip man tuos miltelius iduoti, jei as maitinu (.)(.)
bandyk virtintam vandenuky istirpinti ir pries maitinima suduoti, bet labai mazai virinto vandens pilk, kadangi bus alkanas, paims
Grigo parašė:
O tai kaip man tuos miltelius iduoti, jei as maitinu (.)(.)
bandyk virtintam vandenuky istirpinti ir pries maitinima suduoti, bet labai mazai virinto vandens pilk, kadangi bus alkanas, paims
didyy_ parašė:
kaip suprantu tu kalbi apie apostile? jei taip, tai gali darytis pries darantis pasa, tik uztrunka grubiai apie pora savaiciu
Apostile uztrunka pora sav? Nu tikrai nesamine,As issiunciau pirmadieni treciadieni atgal gavau.
vaidluka parašė:
Apostile uztrunka pora sav? Nu tikrai nesamine,As issiunciau pirmadieni treciadieni atgal gavau.
as parasiau, kad GRUBIAI, man paciai uztruko savaite, kol issiunciau ir kol atsiunte atgal tikrai savaite praejo
gelytee parašė:
aciu uz informacija..kiek suprantu, nera cia labai skubus dalykas.
tikrai nera taip skubu, kada reikes, tada pasidarysi
Grigo parašė:
Minusiuke, o rezultatas iskart pasirode vartojant bakterijas? Derinot su lasiukais ar tik jas naudojot? Dedavai i misinuka? Pas mane jos milteliais.
na maniskis po kokiu 4 dienu vartojimo pradejo ramesnis darytis. as po kiekvieno maitinimo iki siol supurskiu pipete infacol. nes tu diegliu bijau kaip velnias kryziaus. baisu atsimint ta kosmara kai as nei valgius nei miegojus buvau nes istisai ant ranku ir klykia ir jokie masazai ar vonios nepadejo. bet tada keitinejau lb vaistus tai espumizan tai infacol tai dentox tai grip water. o kai apsistojau ties bakterijom ir infacoliu dingo viskas. aij mums dar reflkuksas tai dar nuo jo gp vaistus yra israse.
didyy_ parašė:
as parasiau, kad GRUBIAI, man paciai uztruko savaite, kol issiunciau ir kol atsiunte atgal tikrai savaite praejo
Nu nezinau kaip net savaite uztrunka sakau mes issiuntem pirmadieni tuo deliveriu kad po piet gautu,antradieni jie uzdejo ir issiunte treciadieni as gavau.Ten net paradyta kad uztrunka iki z4 dienu,bet mums padare per tris.Aisku gal tu i kita siuntei,nes juos nedada ne vienas offisas.
didyy_ parašė:
sveika, jau kur nepatarciau lankytis tai Palmers Green clinic, as ten 3D dariausi, tai man ten toks akmens amzius atrodo, ejau del to, kad pigiausiai dare 3D skana. Nezinau, gal kazkas ten lankesi ir patiko, bet man tai nelabai ir gydytoja tokia nelabai patikima pasirode. Siaip zinau is atsiliepimu, kad kanarikuose yra nebloga lietuviu klinika Baltic Medical Centre. Sveikinu su nestumu, net del nesivystancio ir man taip buvo, nebijok, si karta bus viskas gerai![]()
aciu uz komentara, bandysiu registruotis baltic medical centre. nelabai cia didelis ir tas pasirinkimas...
vaidluka parašė:
O gal gali pasidalinti issamesnia info
kur cia siusti? Ir kokiu dok reikia sunciant? Nieko apie tai nezinau
ir beja kam ta apostile yra reikalinga?
notaree parašė:
O gal gali pasidalinti issamesnia infokur cia siusti? Ir kokiu dok reikia sunciant? Nieko apie tai nezinau
ir beja kam ta apostile yra reikalinga?
![]()
Apostile reikalinga kad legalizuot dokumenta.o visa info internete pilna,gali oer ambasados tinklapi rasti ar googleje.Tik skirtingi offisai deda ir kaina skiraisi.As dejau rugpjuti mokejsu 30 svaru pirkau post orderius dar uz juos mokejau.Tai grubiai man kainavo 45 svarai,nes siunciau registruotu ir atgal emiau registruotu .
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai