MarijaK parašė:
Dar karta sveikos! Ar vis del to siame forume yra vilnieciu? Mane domina, kur apsisprendete gimdyti, nes esu pasimetusi
as gimdziau VGN.esu labai patenkinta
MarijaK parašė:
Dar karta sveikos! Ar vis del to siame forume yra vilnieciu? Mane domina, kur apsisprendete gimdyti, nes esu pasimetusi
as gimdziau VGN.esu labai patenkinta
-A-L parašė:
nu nu, bet man tas baimiu niekur nenuvaroka veikiat?
mes katik pavalgem...dabar laukia ilgas vakaras prie tv..kol uzsimanysiu miegot![]()
Viriausi zirniu dribsniu.
Per daug issiviriau bet bandau visus suvalgyti...
Tikiuosi bus gerai
Beje i mano klausima lyg ir niekas neatsake-nesidaret fotosesijos su pilvu pas fotografa nei viena ?
odiseja parašė:
as gimdziau VGN.esu labai patenkinta![]()
Odiseja, o tu tareisi su daktaru? Prisiziurejai pries gimdyma irgi VGN?
MarijaK parašė:
Odiseja, o tu tareisi su daktaru? Prisiziurejai pries gimdyma irgi VGN?
Nors lankiausi pas viena daktara, bet butent ta diena kai gimdziau jis buvo isvykes is Vilniaus. Tad pakliuvau pas kita daktara. Bet nei kiek nesigailiu,net kai vyras jam dave pinigus pries gimdyma jis pasake :
-Neduokit, niekuo nepades vis tiek ,viska padarysim gerai.
Anesteziologe buvo ziauriai maloni,bet jai pinigu nedaveme. Tad gimdziau pas visiskai nepazistamus zmones,bet rezultatu esu tikrai patenkinta.Tas daktaras reanimacijoje mane lanke is pradziu kas desimt minuciu,paskui kas pusvalandi.Kita diena taip pat atejo paklausinet kaip jauciuosi,nors jam ir nepriklause
Dovillle parašė:
Manes irgi laukia ilgas vakaras prie tv. Atsinesiau pudingo ir paziuresiu koki filma![]()
turetu but skanu..
gelmius parašė:
Viriausi zirniu dribsniu.
Per daug issiviriau bet bandau visus suvalgyti...
Tikiuosi bus gerai![]()
Beje i mano klausima lyg ir niekas neatsake-nesidaret fotosesijos su pilvu pas fotografa nei viena ?
Gelmius, as dariausi fotosesija pas fotografa, tik neuzmaciau tavo klausimo. gal pakartotum?
egluze_e parašė:
Gelmius, as dariausi fotosesija pas fotografa, tik neuzmaciau tavo klausimo. gal pakartotum?
Norejau pasidometi kiek truko ir kiek kainavo sis malonumas
Akto pobudzio ar su drabuziais dareisi ?
Kazakip noriu zinoti ko mazdaug tiketis.
odiseja parašė:
Nors lankiausi pas viena daktara, bet butent ta diena kai gimdziau jis buvo isvykes is Vilniaus. Tad pakliuvau pas kita daktara. Bet nei kiek nesigailiu,net kai vyras jam dave pinigus pries gimdyma jis pasake :
-Neduokit, niekuo nepades vis tiek ,viska padarysim gerai.
Anesteziologe buvo ziauriai maloni,bet jai pinigu nedaveme. Tad gimdziau pas visiskai nepazistamus zmones,bet rezultatu esu tikrai patenkinta.Tas daktaras reanimacijoje mane lanke is pradziu kas desimt minuciu,paskui kas pusvalandi.Kita diena taip pat atejo paklausinet kaip jauciuosi,nors jam ir nepriklause![]()
Dziaugios uz tave, kad tikrai gavai gera prieziura
lankau dabar kursus VGN, tai kazkaip sirdele labiau prie VGN, ten taip tvarkinga, svaru, remontas padarytas
malonu...
gelmius parašė:
Norejau pasidometi kiek truko ir kiek kainavo sis malonumas![]()
Akto pobudzio ar su drabuziais dareisi ?Kazakip noriu zinoti ko mazdaug tiketis.
![]()
Truko 1 val., o dar pusvalandi kalbejomes, bet tos valandos man buvo per akis, pavargau kazkaip. Ten buvo be drabuziu, bet viska denge medziagos, apnuoginau tik pilvuka. Bet gali tureti drabuzius, su jais ir fotkins, viska tariasi, savavaliskai nedaro, vis klausinejo ar patogu. Viskas vyko Cekanaviciaus studijoje, o fotografavo moteris, likau patenkinta paciu procesu, tik nuotrauku ilgokai laukt 2-3men. Mokejau tik 100lt, nes pirkau kupona per akcijas, siaip ten 400 lt kainuoja
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai