lolu parašė:
buvo 22 sav. FL 38.2 BPD-52,1
O kodel tau neziurejo 12 sav,kaip buna pirmas skanas.
lolu parašė:
Meadow parašė:
Nu aš pati paklausiau savo gyd,nes pas mane iš giminiu yra apsigimimų tai gavau siuntimą..Todėl vykau į Kauną ir dariausi..
Cia daunas ieina i privalomus,bet aisku taves niekas nevercia gali atsisakyti.Bet va nesciosios knygoje jis yra itrauktas.Kartu daro ir krauja.
vaidluka parašė:
Cia daunas ieina i privalomus,bet aisku taves niekas nevercia gali atsisakyti.Bet va nesciosios knygoje jis yra itrauktas.Kartu daro ir krauja.
Nu prima kart girdžiu.Man darė echo ir jokiu dėl dauno nedare mano ginė,net neklausė,o man teko vykti pas genetikus ir ten jie darė del dauno,edwarsono ir t.t tyrimus..
pas jus gal kitaip..
vaidluka parašė:
Tai as nezinau ar ziurejo..Maciau ta lapa ,bet ten nebuvo lyg jokio matavimo..Nebuvo laiko pasiziureti normaliai,nes ta knyga sesele ateme..O va antro skano lapas pas mane liko per klaida,tai dabar ir ziurineju
lolu parašė:
hmm.. galvojau pagal ta forume iseis suskaiciuot kazkaip.. bet nesamones man gaunas..
bet manau tau viskas yra gerai, nes butu pranese, jei butu kitaip.. arba butu paprase pakaroti tyrima
Meadow parašė:
Nu prima kart girdžiu.Man darė echo ir jokiu dėl dauno nedare mano ginė,net neklausė,o man teko vykti pas genetikus ir ten jie darė del dauno,edwarsono ir t.t tyrimus..
pas jus gal kitaip..
Nu matai pas mus kitaip.Jis yra itrauktas nesciosios knygoje.Gal cia daugiau tu apsigimimu ar ko kad jis yra itrauktas.O pas jus jis mokamas gal kaip neprivalomas.
vaidluka parašė:
Nu matai pas mus kitaip.Jis yra itrauktas nesciosios knygoje.Gal cia daugiau tu apsigimimu ar ko kad jis yra itrauktas.O pas jus jis mokamas gal kaip neprivalomas.
Nu pirmas apžiurėjimas buvo nemokamas,bet jau kraujo tyrimas pirmas buvo mokamas,o antras ne.Nu žinai visur vis kitaip. Ir tai man tik tikimybė pasakė,o kaip Dievas duos taip ir bus
Rūtelėlė parašė:
hmm.. galvojau pagal ta forume iseis suskaiciuot kazkaip.. bet nesamones man gaunas..![]()
bet manau tau viskas yra gerai, nes butu pranese, jei butu kitaip.. arba butu paprase pakaroti tyrima
![]()
Mano vienai pazystamai nustate dauno sindroma is skano,tai jie greitai susisieke,ir pasiule jau ta pagrindini pasidaryti.Bet va pasidare ir viskas gerai,bet ji buvo taip nusigandusi kad nuvaziavo i lt pas genetikus.r jie patvirtino kad viskas gerai.Dabar turi nuostabia mergyte
Rūtelėlė parašė:
hmm.. galvojau pagal ta forume iseis suskaiciuot kazkaip.. bet nesamones man gaunas..![]()
![]()
pagal mane gavosi 0,8..Dar toki pokalbiuka radau mamyciu,tai as supratau,kad sake turi buti maziau 6mm 22 sav,ar as kazka blogai supratau??
Another thing is I was 21 weeks with 6 days the day of the ultrasound and it says BEFORE 22 weeks the length should be LESS than 6mm even though it stated it was APPROXIMATELY 6mm which could be less right? Anyways I was only 1 day away from being 22 weeks meaning that the nuchal fold length could be more.
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai