ademona parašė:
cia dar nepasireiskiau viena tema- mylu myluNu zinokit kaip paskaiciau, tai cia daugumai kaip ir normaliai su norais, nu as visiskai nenoriu, man sexo ne tai kad gali visiskai nebut, bet man net sakyciau slykstoka, as staebiuosi dar maniskio kantrumu, nes gavo tik per sventes, t.y kaledas ir naujus
ir viskas, visais budais bandau isvengt, kazkaip suprantu ir ji, jam tai nieks nepasikeite, o mane net supykina, ir buciuotis nebemiela, bandziau kazkada atlikt kaip pareiga, tai pasigailejau, daugiau to nedarysiu, as juk nekalta kad pas mane taip hormonai veikia
skaiciau daug straipsniu apie tai, daugumai raso kad buna taip, bet pirmame trimestre, paskui atseit ateina momentas, kad dar labiau norisi, na man uztektu kad grystu normali savijauta kaip pries tai, bet ziuriu kuo toliau tuo prasciau
kaip jums? gal as ne viena tokia?
Man lygiai taip pat, nenoriu apie tai net pagalvoti, nors apkabino, švelnumo norisi
elevytia, tai žinoma 21 amžius
Kiekviena renkasi pagal save, kas jai geriau ir tikrai būtų neetiška aiškinti, mesk cp iš galvos, kaip tu taip gali
Gi jei tau taip atrodo teisingiausia ir geriausia - tai reiškiasi ir bus viskas ok. Aš pasakiau savo situacija, kaip man buvo, kokius aš sprendimus priėmiau, bet jokiu būdu nekišu ir nesakau, kad ir kitos taip turi daryti. Aš atsižvelgiau ir į savo močiutes, vienai cp darė, nes neišgimdė pati, o kita 6 vaikus pagimdė be vargo, mano mama mus pagimdė irgi be komplikacijų, tai atsižvelgusi į tai ir išmečiau iš galvos cp. Nors niekas nžn kaip vyks antro vaikelio gimimas, gal reikės cp, ateis laikas ir sužinosim

O su moterimis galima? Barbariška, tai ką, moteris turi lipti per save, kęst dantis sukandus? Gi yra įvairių būtų kaip tą garą nuleisti, "kulokaitės", mes pačios nesimylėdamos galime jiems padėti smegenėles atlaisvinti