2012.01.13 16:26 (prieš 14 m.)
Aliciuke parašė:
aš paslapčia pasidariau vonioje testą, pasidejau ant skalbymo mašinos ir žiūriu vos po kelių sekundžių jau du pagaliukai, nuėinu iki virtuvės paimu vyra už rankos atvedu ir sakau žiūrėk, o tas sau ramiai žvilgtelejo ir sako juk sakiau kad kokybiška
tai negaliu kad juokas sueme kad net kvatot pradejau, o vėliau nežinojau ką iš tos laimės daryt, ir skambint visiems norėjau ir rėkti kokia aš laiminga langus ir duris atydarius
o tam pirmam samyšiu atlslugus jau norėjau turėti paslaptį ir ilgai niekam nesakem
as tai kadangi paskutiniu metu kas men darydavausi, tai jau buvau pripratus viena pagaliuka matyt, tai jau kadangi planavau visgi sugert antibijotiku doze, galvoju, reik visgi pasidaryt ta testa, kad ramiau galeciau gert, tai as labai ilgai nelaukiau, pamaciau kad isryskejo viena, tai ir imeciau i popieriaus deze wc, paskui ejau po kiek laiko antra kart i wc, galvoju paziuresiu, tai kai pamaciau, vos ne surakino, kadangi ta vakar buvau viena namie, tai rekiau, sokinejau, ir asarojau, ir bijojau dziaugtis, zodziu sokas buvo belekoks
o saviskiui pasakiau tik po geros savaites, nes pasirodo jau tu nestumo hormonu veikiama isvariau ji is namu, buvom ziauriai susipyke, tik niekaip nesupratau del ko, pasakiau kad noriu skirtis, jis supyko ir isejo
tik dabar pagaliau radau atsakyma kas man tada buvo nutike
o jis su gelem visa savaite lakste, kazkaip pagailo man jo, galvoju uzteks ji kankint, reikia pasakyt
tai zinokit galvojau reiks greituke kviest, nes zmogu is laimes sukauste, puse val zodzio neistare, net mane isgasdino