agne_a85 parašė:
Labas rytukaskaip laikosi arbuziukes?? ;)
pas mane tai viskas ciki briki ..kaip irsawaitgalis judrus buvo.... pagaliau p…
Bet jau grozis torto
agne_a85 parašė:
Bet jau grozis torto
agne_a85 parašė:
Labai grazus tortukas, gal pati kepiai dar?
agne_a85 parašė:
super ideja!
man siandien isvis skausmadienis. tiek skauda klyna ir visur aplink, kad kosmaras. naktimis verciuos sukandus dantis, is lovos ar nuo kedes keltis vis sunkiau. pagooglinau - simfizitas arba gaktos simfizio diastaze ar disfunkcija (GSD). skambinsiu giniui kita savaite, nes man ryskiai blogeja
o dar kai prisiskaiciau supermamose, kokiu komplikaciju buna, tai
sedet skauda, gulet skauda... eina svilpt. ir kaip staiga uzejo man tai
fikusas parašė:
Nu cia tik mano papezejimai, galiu ir iki termino pagimdyti, bijau as to gimdymo gal labiau tos nezinomybes kam jau antras nestumas gal kiek lengviau nes jau zinot …
patikek antra karta tikrai baisiau yra,nes jau zinai kas mazdaug laukia,pirma karta nebijojau visai
InKaBa parašė:
man siandien isvis skausmadienis. tiek skauda klyna ir visur aplink, kad kosmaras. naktimis verciuos sukandus dantis, is lovos ar nuo kedes keltis vis sunkiau.…
na matau kiekvienai savo bedos,as vaziavau kraujospudzio matuokli pirkti,nes tinsta kojos,tai nusipirkau ir daug ramiau dabar,na laikykis kaip nors nebetiek ilgai ir liko jau...
o as tiketina jei viskas pagal plana busiu paskutine - mano terminas pagal echo birzelio 1d., bet kadangi pirmoji dukryte keliom dienom anksciau issirito, tai gydytojas jau nestumo pradzioj apie geguze ir tekalbejo - todel as cia ir prisikabinus - manau paskutinem geguzes dienom lukstentis
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai