Fantasy parašė:
Tai cia vakar, visos apie picas snekejo, tai kai maniski grizo sakau, davai gal picos.![]()
![]()
man jau seiles bega upeliais labai picas megstu
einu drauges saldytuva kraustyt
priziuriu jos mergyte
Fantasy parašė:
Tai cia vakar, visos apie picas snekejo, tai kai maniski grizo sakau, davai gal picos.![]()
![]()
man jau seiles bega upeliais labai picas megstu
einu drauges saldytuva kraustyt
priziuriu jos mergyte
Vilija1 parašė:
nu jus pavarot ....ziuriu per diena jus 40psl pritauskejot...neimanoma paskaityt ...tai ka bedarbes![]()
![]()
![]()
![]()
oi mamule,mes cia kaip i darba i ta foruma
ka tu gero nuveikei?
Mamyte gruodis parašė:
pas mane taspats,nenoriu maisu pati tampyti tai laukiu savaitgalio,su vyru apsipirksimjo rimtai tesco pas mus irgi 24/7 atidaryta
![]()
As irgi, taip pat. Lauksiu kol dar pavalgys, tada vaziuosim. Gerai, kad as pavalgius, nes kitaip tai visko tada noriu.
Ainacka parašė:
man jau seiles bega upeliais labai picas megstueinu drauges saldytuva kraustyt
priziuriu jos mergyte
![]()
Ka gero radai?
Mamyte gruodis parašė:
oi mamule,mes cia kaip i darba i ta forumaka tu gero nuveikei?
![]()
Tai ar jau uzsisakei kebaba?
Mamyte gruodis parašė:
oi mamule,mes cia kaip i darba i ta forumaka tu gero nuveikei?
![]()
ah as.... ryte i darba .... pora dokumenteliu sutvarkyt,po to namo ir prie darbu kuriuos namie galiu padaryt...pvz ,kaip kaledinius meniu sustatyt,ar 50zmoniu meniukus ir taip daugeliui grupiu ,nes prasideda pats darbymetis...daug kas nori su firmom balius atsvest tai po truputi visi beldziasi ir nori atsakymo ir ka gali valgyti ir uz kiek...tai va...
o po to i tevu susirinkima nulekem su vyru...buvo susipazinimo vakaras...einu ir juokas ima TEVU SUSIRINKIMAS (darzey) galvoju : " as einu i tevu susirinkima...tikrai vistiek keista
Fantasy parašė:
Tai ar jau uzsisakei kebaba?![]()
negaliu sakytis nes reikia kad vyras pasakytu kada tiksliai baigs darba, kol grys ir kebaba prives
bliam bet ant nakties cia nelabai gal sveika,nu bet ka darysi,galvojau anksciau grys
jo i pardas geriau alkanam neiti nes tada visokio s prisiperki
Vilija1 parašė:
ah as.... ryte i darba .... pora dokumenteliu sutvarkyt,po to namo ir prie darbu kuriuos namie galiu padaryt...pvz ,kaip kaledinius meniu sustatyt,ar 50zmoniu meniu…
nu jo
greit nepajusim kaip vaikas sakys mama as zenyjuos
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai