Jinta parašė:
Na va, dalinuosi, kaip mes su naujuoju laikinuoju gyventoju draugaujamDabar jis prašo, kad eitume į lauką, nesupranta, kad aš peršalusi, kad teks laukt vyro...
![]()
oiiii kaip fainai
taip gražiai stovi kad net būtų gaila neišeit kartu
Jinta parašė:
Na va, dalinuosi, kaip mes su naujuoju laikinuoju gyventoju draugaujamDabar jis prašo, kad eitume į lauką, nesupranta, kad aš peršalusi, kad teks laukt vyro...
![]()
oiiii kaip fainai
taip gražiai stovi kad net būtų gaila neišeit kartu
Jinta parašė:
![]()
mielas padariukas
bet as tai nemegstu jokio gyvuno
nu kad kiti laiko man netrukdo bet pati neauginau, neauginu ir tikrai neauginsiu ;DD
klosdzei112 parašė:
nu va kaip sauniai jo mazuliuke tai salta kojytemAs tai jau sedesiu namie niekur net noredama neiseiciau
![]()
Vyras kaip uzsiputotu tai maza nepasirodytu, rupinasi labai nerymauja kai persalu
![]()
tai kai jau sergi tai žinoma, aš irgi nekiščiau nosies iš namų, bet kai aš atspari betkam
Va kaip gerai, kad man taip..
As kaip visada pati nesuprantu kaip turiu talenta persalti matyt imunitetas silpnas mano labai
As kaip visais metai kad nesirgciau rimtai dar nebuvo tai man nestumas ziema tikras issukis
Labai stengiuosi nepersalt nes man dazniausiai iskarto temperatura kyla.. Tai va dabar vien guliu ir nieko neveikiu...
Kristina_P parašė:
mielas padariukasbet as tai nemegstu jokio gyvuno
nu kad kiti laiko man netrukdo bet pati neauginau, neauginu ir tikrai neauginsiu ;DD
Na mes irgi neauginame bute, bet turim pažiūrėt keletą dienų, čia uošvių augintinis
Elgiasi kaip studentas... matyt, kakot norėjo, tai dabar miega, galvoja gal, kad noras praeis
medu parašė:
būnamano vyriukas va lygiai taip pat, per metus turbūt 3 kartus gerus perserga
kažkaip keista kad šią žiemą dar nesirgo, matyt įsikalbėjo kad negali susirgt, nes mane užkrės
![]()
Mano tai mėnesį laiko sirgo, bet aš neužsikrėčiau :))) Užtat dabar savarankiškai peršalau :/
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai