2014.04.22 10:00 (prieš 11 m.)
alicija.k91 parašė:
Sveikos mamos
patarkit kaip atpratint mazyli nuo MP? jau noreciau nebemaitint krutim tik nezinau nuo kko pradet
paprasciausias nedavimas nepadeda, prasideda ist…
galiu papasakoti savo MP nutraukimo kelia :)) nebemaitinu dar tik 5 dienos kaip..is pradziu pradejau nebeduoti pienuko dienomis. paskutinis maitinimas budavo 6-7 ryto..ir tada tik pries miegeli. ganetinai ilgai mes taip darem, kol krutine nebeissipusdavo kaip bomba vakarais..nes pas mane pienuko visad buvo labai daug. laisvai per viena karta esu issitraukusi ir 240 ml is vienos krutines
mano vaikas diena nepasigesdavo MP, nes dienos metu ji visad migdydavau be papulio, o vezimelyje..nakti kaip kada jau stengdavausi paduoti ir arbatytes. o vat pries velykas galutinai nakti nedaviau krutines, pirma nakti su juo miegojo tetis. davem vienakart misinuka, o taip arbatytes ir visai jis neklyke ar pan. pries tai naktimis visai neitikdavo jam nei soske, nei arbata, vandenukas, o dabar kazkaip nebekelia isteriju...atsikelusi ryte truputi nutraukiu pienuko, nes jo dar vis yra pakankamai..
P.S. metu arbata ir pan - zababonai
kai tik pagimdziau, pas mane krutinej buvo tokie guzai, gerdavau tokias stiprias metu arbatas, nakti atsikelusi maukdavau, kad tik maziau pienuko gamintusi..metu arbata mano megstamiausia ir visa zindymo laikotarpi jos daugiau geriau, bet tikrai pienas nemazejo ar vaikas jo tikrai neatsisake pats
linkiu sekmes! svarbiausia galutinai pasiryzti ir pardeti veikti