mild@@ parašė:
bet ar taip galima,tai juk matosi kad as nedirbu.man cia vistiek galai nesusiveda![]()
Taip taip galima, daug kas taip daro jeigu tevelis uzdirba daugiau
mild@@ parašė:
bet ar taip galima,tai juk matosi kad as nedirbu.man cia vistiek galai nesusiveda![]()
Taip taip galima, daug kas taip daro jeigu tevelis uzdirba daugiau
mild@@ parašė:
Tikrai galima.
Orinta... parašė:
Taip taip galima, daug kas taip daro jeigu tevelis uzdirba daugiau![]()
tai as jau girdejau kad taip daro,bet tai kaip cia visa tai padaryti,as nedirbu sedziu namie,o tai darbdavys ka nemato?nes jei ant tecio jau perrasai tai skaitosi kad jis jau tevystes atostogose o as jau ne tada
mild@@ parašė:
tai as jau girdejau kad taip daro,bet tai kaip cia visa tai padaryti,as nedirbu sedziu namie,o tai darbdavys ka nemato?nes jei ant tecio jau perrasai tai skaitosi k…
Ne tu nedirbi vistiek nes tu vis dar atostogose, tik pinigelius sodra paskaiciuoja ne nuo taves o nuo vyro algos. Pasiskambink i sodra ir tau viska paaiskins
anika16 parašė:
mergaites o jusu leliukai nekisa liezuvio? maniske daznai ji iskusus laike. kai buvom lt masazus dare rankytrm, nes buvo susilpneja raumenukai, del liezuvio sake pa…
Dėl liežuviuko galiu padidalint savo patirtim
mano panelė irgi gal kokį mėnesį tą liežuvį vis iškišus laikė, burnytė pražiota, liežuvis iškištas ir taip pastoviai. Nu tai man neramu kažkaip irgi buvo, tai nuėjom pas šeimos gydytoja, ji davė siuntimą pas neurologą, sako dėl šventos ramybės
na ir neurologė mane nuramino, nieko blogo tikrai nėra, tiesiog raumenukai silpnesni, burnytė prasižioja ir tas liežuviukas iškrenta
tai liepė duot daugiau gramtyt ir tiutę kišt kai tik iškiša liežuvį. Na ir žinokit tikrai, daviau kuo daugiau veiklos burnytei ir viskas susitvarkė, dabar dar būna karts nuo karto, bet labai retai
taip kad ramiai
Orinta... parašė:
Ne tu nedirbi vistiek nes tu vis dar atostogose, tik pinigelius sodra paskaiciuoja ne nuo taves o nuo vyro algos. Pasiskambink i sodra ir tau viska paaiskins![]()
Tai tikrai reikes isiaiskint,tada daugiau gauciau
VeronikaLis parašė:
Aciu labai uz palaikymą![]()
Tikiuozi ir as kad jums pasiseks,sekmes
vilma31 parašė:
Sveikos,
Norejau paklausti ar jus savo mazyliams duodat geruju bakteriju?
sveika as tai ne
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai