sveikos. kazkada buvau uzsireginus i geguziuku temute, bet manoji visgi gime balandi
noreciau kad priimtumet i klubeli, noriu pabegti is kito forumo
taigi esu 24 metu mamyte ir auginu dukryte Guste 7.5 men.
Bergamotė parašė:
Mamytės, o jūsų mažiukai dar keliasi naktį valgyt? Nes maniškė tai kaip taisyklė, porą kartų būtinai turi atsibust ir pavalgyt. Tai visa laimė dar MP turiu, nes arb…
keldavosi kai maitinau mp . nuo 4 ryto iki 7 isguledavo apsikabinusi papuli, buvau visiskai issekusi, taip tesesi 4 men . taigi 7 men nusprendziau kad uzteks , nutraukiau maitinima , kas sekesi labai lengvai, net nesitikejau, nes buvo gryna papine ir misinelio jai neikisi, bet va , nebegavo papulio pradejo gert misinuka, be to is visu isbandytu gere tik cow and gate, turbut lt net nera tokio. db papraso misinelio tik kokia 5 h ryto ir miega iki 7ar 8
puiku, palyginus su ankstesniu miegu
be to vis ziurinejo sportinius vezimus, gal galit ka parekomenduoti? nes turim milly way, viskas patinka , mazei ten patogu ir ne salta kai vejai ir lietus , ir manevringas, bet kadangi vairuoju pati , tai labai sunku man ji kiloti nes ten 2 dalys. noreciau lengvo ir gero vezimo, jei dar rankena persisuktu is vis ciki butu
vilma31 parašė:
Tai be vezimo ar sketuko as bent jau neplanuoju vykti pasivaikcioti kai jis vaikscios,cia bus butinas reikalas
aha reikia tiketis nes kitaip bus labai sunku nesti,nes veliau dar daugiau svers
anika16 parašė:
sveikos. kazkada buvau uzsireginus i geguziuku temute, bet manoji visgi gime balandi![]()
sveika taip tikrai priimsime,as ta naktini maitinima ir noerciau po biski uzbaigineti bet net neisivaizduoju ar tai is vis imanoma,nes maniskis paskutiniu metu pabunda ir tiek verkia kol negauna papulio kad net baisu,o kas bus jei jo negaus tada kosmaras kazkoks
ir ka Guste jau moka daryti?
anika16 parašė:
be to vis ziurinejo sportinius vezimus, gal galit ka parekomenduoti? nes turim milly way, viskas patinka , mazei ten patogu ir ne salta kai vejai ir lietus , ir man…
as dar neziurineju nes sketuga zadu pirkti pavasari,as taip pat vairuoju ir mano vezimas uzima visa bagazine ir taip pat is dvieju daliu bet nieko susidedu as ji ir lekiu jau tiek istempiau tai istemsiu ir likusi laika,o dar pas mane gale ir 2 kedutes vaikiskos zodziu as apsikrovusi normaliai vazineju
mild@@ parašė:
sveika taip tikrai priimsime,as ta naktini maitinima ir noerciau po biski uzbaigineti bet net neisivaizduoju ar tai is vis imanoma,nes maniskis paskutiniu metu pabu…
Guste moka jau sedeti , sliauzioti jau atbulom senai moka, o ropoti niekaip neismoksta, nelabai ir nori, patinka jai sedeti ir zaisti. be to turim 6 dantukus
jo su tuo papu baisu budavo. db jau ir palieku vyrui ramia sirdim, nes zinau kad pasirupins ir mamos nereiks
anika16 parašė:
Guste moka jau sedeti , sliauzioti jau atbulom senai moka, o ropoti niekaip neismoksta, nelabai ir nori, patinka jai sedeti ir zaisti. be to turim 6 dantukus![]()
o daug dantuku turi mes tai tik 2
jetau tau tikrai db gerai,o as tai nezinau kada baigsiu su tuo papu net baisu ir pagalvoti
vis mastau kad kokia nakti reikia duoti kokios arbateles ir ziureti jo reakcija
mild@@ parašė:
o daug dantuku turi mes tai tik 2jetau tau tikrai db gerai,o as tai nezinau kada baigsiu su tuo papu net baisu ir pagalvoti
vis mastau kad kokia nakti reikia…
zinok ir as arbateles bandziau ir misinuka ant nakties, zviegdavo del papo ir vsio, niekuo neapmonysi kol neuzmirs papo
ka jus jau mokat?
anika16 parašė:
zinok ir as arbateles bandziau ir misinuka ant nakties, zviegdavo del papo ir vsio, niekuo neapmonysi kol neuzmirs papoka jus jau mokat?
vajetau kaip baisu o tai jei ilgai verkia tai kaip tada nuraminti man tai gailetu ir duociau ta papa
ai maniski tai tinginukas sedi kai pasodini eina kai laikai ir vartosi ant pilvo,o apsivertes sukasi ratu ir viskas
moka sukauti spygauti,kandziotis su tais savo 2 dantukais
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai