Rasike25 parašė:
Tu i vaikstyne ja statai?
Aha i vaiksyte
Rasike25 parašė:
Tu i vaikstyne ja statai?
Aha i vaiksyte
scheri parašė:
Aha i vaiksyte![]()
Manoji vaikstynej nebent 2 min su zaisliukais pazaist ir viskas. Nepripazista jokiu maniezu nieko. Jai mazai vietos ten jai reikia viska 4 apeit. Kaip smagu buna kai smirineja po kambarius o po to pas mane ateina tipo mama pakelk mane
Cia pries savaite gal buvau ikelus video kaip moka ropot. Dabar jau daug pazenge, laksto praktiskai ir juokias nes labai patinka jai ropinet visur
ieva6891 parašė:
Bet medaus kudikiams negalima...
Kaip kas ziuri
visi su savo nuomonem mano mama su medum uzaugo ir kriksto mama dabar turi sveikus grazius dantis o mociute rames naktis turejo
Balta rožė parašė:
Bet mus tėvai augino ne tokiom sąlygom...!
Kategoriškai nesutinku lyginti anuomet ir šiuos laikus. Pradedant gyvenimo būdu ar…
As geriau karves virinta piena nuo 6men ir nieko geriau geriau nei misini o isaigau tvirta druta be jokiu alergiju
taip pat gavau ir medaus dantim
turiu sveikus juos. ;)
Rasike25 parašė:
cia gal nelabai matos bet cia ant kelenuku atsistojus ant zemesbet buna kad jin jau kojytes istiesus subinyte iskelia. Isikibus aisku. Dar biski ir atsistos man…
Maniske irgi keturiom eina ir jau senai
ir stojas taip kaip tu foto imetei
ir su vaiksyte nejo.o karta vyras idejo ir viskas. Pradejo is niekur nieko eit
roplyte parašė:
Sweikos mielosiosklausykit gal kuri zinot nuo kada galima duoti sparaginiu pupeliu
as seniai duodu.
Roobertaa parašė:
Sakoma medus padeda nuimti skausma is naturaliu arba dentanoxsas pries miega tepu kad rami butu makti![]()
tu kazkaip idomiai waikiuka augini. medaus negalima iki metu .super didelis alergenas.
Mums gyd airijoj rekomenduoja pradet primaitinima nuo 6 men ir duot palengva viska ka pati valgau tik be druskos ir be cukraus. Ir ne riebu maista zinoma. Zinau daug mamu kurios taip ir daro ir ju leliukai sveiki. 7 men kudikis kur pvz pries tai nuotrauka vaikstynej su Rebeca jau pilnumoj valgo jautiena netgi su gravy padazu ( nzn kaip issivervia lt) ir nieko patinka jai labai
tai cia pagal jumis net darzoviu ivairiu negalima ir viska tik mustatytais menesiais!
As taip nedarysiu kai pradesim normaliai valgyt tai ir duosiu daug ivairaus maisto neziuredama kad butent tokia darzove toki menesi.
bus idomu suzinot kaip cia nei 1 neduos 1 metu vaikui sausainuko ar baronkos pagriauzt juk negalima iki 3 metu.
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai