2014.06.01 14:01 (prieš 12 m.)
Rafinuota_bohema parašė:
Sveikute
Manau, panasiai jauciames
man ir maudzia, ir spazmuoja, o juda kiek, net verkiau sianakt, dvi paros , o bendrai miegojau vos 7 val... Ir dar labai sk…
laikykis Rafinuota_bo.., kai man buna sunku, as ant keliu ir kaip suniukas keturiom pabunu- praeina maudimas, sunkumas,kad ir pilva atpalaiduoja,apie tai skaiciau kazkur internete....sianakt maziukas pasiprase ant puodo, tai pakeliau, jauciu, kad mano vaikutis ir i pusle ir i skrandi isireme, matyt nesmagu pasidare ir kai rpadejo muistytis, o man pilvo apacia mausti......ir koki pusvalandi pamaude- paskui lyg ir praejo- uzmigau, ryte, atsibusi, kai verciausi ant kito sono vel pajutau silpna pilvo maudima..... pagulejau dar lovoj, keturiom pabuvau ir praejo...tfu tfu tfu....
apie paruosiamuosius saremius: su pirmu jutau pilvo sukietejima,t oks jausmas budavo, kad pasidarydavo labai kietas pilvas einant, veliau, gal nuo kokios 32 sav. einant pradejau jausti, lyg kas gremztu apacioj, tekdavo sustoti pailseti- praeidavo, tada vel palengva judedavau i prieki, tas gremzimas einant iki gimdymo tik daznejo. kai konsultavausi su gyd. tai minejo, kad vaiko galvute jau isistaciusi ir jauti tokius jausmus.
kai dabar laukiuos antro vaikelio, tai paruosiamieji saremiai tikrai yra prasideje ir jauciu kaip pilva suspaudzia ir pamaudzia kaip per menesines ir i juosmeni nueina, bet tikiuos, kad jie nebus labai intensyvus, nors 3 tokius saremius turejau, kad oj, kaip per gimdyma tikra- buvau ir issigandusi, bet siaip viskas ok... tik pojuciai tiek vaikelio judesiu, tiek paciu saremiu, tiek pacios savijauta, siek tiek pavaiksciojus- jauciasi intensyviau ir aiskiau..