palette parašė:
Zinoma, kad su darzovemis maltos jautienos
Aciu☺
palette parašė:
Zinoma, kad su darzovemis maltos jautienos
Aciu☺
palette parašė:
Norejau paklausti besilaukianciu mamyciu, ar jus pykino su pirmais nestumais ir ar pykina su antru?
nėštumai skirėsi kaip diena ir naktis. Su pirmąja nepykino, su antrąja laaaabai pykino ir netgi vemdavau.
palette parašė:
Norejau paklausti besilaukianciu mamyciu, ar jus pykino su pirmais nestumais ir ar pykina su antru?
mane su pirmu ryte pykindavo iki pat 4men.,o su antra ir tas pats tik labiau iki 3men.nieko dorai valgyt negalejau jau,net bijodavau valgyt,nes viskas lauk budavo
agniela parašė:
mane su pirmu ryte pykindavo iki pat 4men.,o su antra ir tas pats tik labiau iki 3men.nieko dorai valgyt negalejau jau,net bijodavau valgyt,nes viskas lauk budavo :…
Man tas pats iki 4 menesio.net nuo vandens vemiau.jeigu miegodavau pvz ir tel suskambedavo tai tiesiai I toleta.ir taip nuo ryto iki vakaro kol uzmigdavau
nerigute123 parašė:
su manim ta pati situacija. skundesi kad turedavo visur vestisgal del to manes ir nemegsta : D bet nezinau ar mama jai liepdavo ar kaip as pati neprisimenu
a…
Pritariu visiskai. O as jau galvojau kad tik mane skriausdavo
bet yra ir geru atsiminimu,o siaip kaip ir gerai sutariam neperdaugiausiai noretusi kad butu artimesne kaip sese bet gerai kad ir tokia turiu bedos atveju visada padeda... As dar vis svarstau ar reikia antro vaikelio ar uzteks vienos bus lepunele nes kartais draugai daug daugiau padeda nei seses ar broliai
palette parašė:
Yay!!! Jau sulaukem antro dantuko![]()
Mes nei vieno neturim
ferfela parašė:
Mes nei vieno neturim![]()
Visiems mazyliams skirtingai.nenusiminkit
kai pasipils kaip grybai po lietaus.
palette parašė:
Smagu.pasisekemane pykino del rugsties nuo 6 iki 19 kazkur savaites.gavoju kaip reiketu pasirupinti mazuoju jei taip pykintu, kad galvos nuo pagalves negalejau …
Reikėtų keltumetes ir rūpintumetes ir net nebūtų galvoj oj pykina pažiūrės rėris ar dar kas
ferfela parašė:
Mes irgi neturim ne jūs vieni
ferfela parašė:
Pritariu visiskai. O as jau galvojau kad tik mane skriausdavobet yra ir geru atsiminimu,o siaip kaip ir gerai sutariam neperdaugiausiai noretusi kad butu artime…
Aš jau nuo mažens žinojau turėsiu porele o daugiau kaip Dievas duos
dar kai draugė mokyklos laikais iš rankos pasakė kad turėsiu pirma berniuka daugiau mergaite tai dar labiau antro noriu
ferfela parašė:
mes ir da nei vieno
5 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai