greta4321 parašė:
Aš nesuprantu kam siūlyti žmogui mišinuka kurio net pardėse nėra ir sunku rasti tenka skelbimuose pirkti![]()
na neparasyta is kokio miesto ji yra, o vilniuj tikrai nesunku jo rast..zinau net kaunietes mamos ji naudoja
greta4321 parašė:
Aš nesuprantu kam siūlyti žmogui mišinuka kurio net pardėse nėra ir sunku rasti tenka skelbimuose pirkti![]()
na neparasyta is kokio miesto ji yra, o vilniuj tikrai nesunku jo rast..zinau net kaunietes mamos ji naudoja
nerigute123 parašė:
Ar yra mamu kurios pratiba vaikus jau prie mesytes?
Kaip del triuosio duodate planuojate jo duoti? mes tokios mesos seimoje neesame pr…
mes ir jau menesi laiko valgom mesyte ir triusiena ir kiauliena bei jautiena,da nebandem vistienos tik
greta4321 parašė:
As nesuprantu kam komentuoti nereiksmingai
belakt el puslapis netgi yra ras kuo puikiausiai
Simuutėėėė parašė:
Lygiai tiek pat kaip ir maniškis, ir ūgis ir svoris![]()
geras ir sutapk man taip
o is kur triusiena gaunat?
nerigute123 parašė:
geras ir sutapk man taipo is kur triusiena gaunat?
Mums tai senelis atvežė iš ūkininkų pirko
greta4321 parašė:
Mano vyras priešingai berniuku tik nori sako mergaitėm paaugusiom reikia daug ko sako va tau rūbų negana gali pirkti ir pirkti sako taip būtų ir su mergaite :D…
Tai ka sakyt kai turim dvi merginas ir dar as
mano vyras labai patenkintas, bet kai paaugs abi eis is proto jauciu
medvezonak parašė:
nesipykit mamos. mes is siauliu, o cia juom niekas berods neprekiauja. taip ir maniau kad maxej negali but kad yra nes ten visus isskaicius apziurejusi esu. na jei nebenores NAN bandysiu HOLLE duot irgi sako skanus bet kaina irgi jo skani
sonta parašė:
nesipykit mamos. mes is siauliu, o cia juom niekas berods neprekiauja. taip ir maniau kad maxej negali but kad yra nes ten visus isskaicius apziurejusi esu. na jei …
Seip jei noras yra,galima uzsisakyti,ir atsiuncia ji.Mes Aptamila ir Tuteli naudojom.Bellakt mum labiausiai tiko.Bet kiekvienas renkasi pagal savo poreikius.
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai