biguduke parašė:
Mamytės gal žinot gerą vaikų chirurgą Kaune arba Vilniuje?
nesu tikra del butent jusu problemos, bet Santariskese dr.Pranas Gurskas - vienas geriausiai vertinamu Lietuvoje
biguduke parašė:
Mamytės gal žinot gerą vaikų chirurgą Kaune arba Vilniuje?
nesu tikra del butent jusu problemos, bet Santariskese dr.Pranas Gurskas - vienas geriausiai vertinamu Lietuvoje
pipi parašė:
ačiū, pasidomėsiu šiuo gydytoju
Doado parašė:
Sveikos mamytes!kaip laikotes?kokius batus pirkote vaikams darzely lakstyti?geriau uždaru priekiu, ar atviru?
Maniškis darželyje dėvi odinius sandaliukus, uždaru galu. Per viršų eina 2 užsegimais su lipdukais. Labai labai esu jais patenkinta.
Doado parašė:
Sveikos mamytes!kaip laikotes?kokius batus pirkote vaikams darzely lakstyti?geriau uždaru priekiu, ar atviru?
su odinemis basutemis (atviru galu), bet tvirtu uzkulniu. Kadangi visa diena buna su jomis, man buvo svarbu, kad kokybiskos ir atitiktu visus ortopedinius reikalavimus. Pirkom rugpjucio gale, kai basuciu ispardavimai visur;)
Sandra da parašė:
Sveikos mamytės.Noriu paklausti ar jau visų vaikučiai atsisveikino su sauskelnėm ar dar vis kovojat?![]()
Mes vis dar kovoje. Nuo lapkricio men... jau kartais nusisaut norisi bet lyg matosi jau sviesa tunelio gale
nes jau ir pats pasipraso, o jau ir pakakoja kartais i puoduka. Nors pries pora sav. Tai galejau ant vienos rankos suskaiciuot kiek kartu pakakojo i puoda
Mes taip pat vargstam jau nebežinau kaip prišnekint ja padaryt każka i ta puoduka Jau vilties nebetekau
ir laksto kaip koks šuniukas maižalioja man ant kilimo... ne kad ant grindų kur, bet visada privaro ant kilimo... Ji puoduka naudoja kaip kede pasedi kol nusibosta ir viskas tuom baigesi... buvo 2 kartus pasysiojus bet turbut kaip mes su vyru sakom netyčia
Ir pas aukle sedi ant puodo bet jokio reikalo neatlieka jame