Džulė parašė:
Maniškis irgi taip daro... Kažkaip šovė mintis, kad gal dėl D vitamino trūkumo, bet nespėliosiu, o pasisakysiu gyd., kai lankysimės![]()
Praneskit ka gydytoja pasakys, nes kai mes buvom, ji dar taip nedare.
Džulė parašė:
Maniškis irgi taip daro... Kažkaip šovė mintis, kad gal dėl D vitamino trūkumo, bet nespėliosiu, o pasisakysiu gyd., kai lankysimės![]()
Giedruziuke parašė:
Gerai, tik mes lankysimės liepos 30 dieną, tai jei kas anksčiau eis, praneškit
Džulė parašė:
Gerai, tik mes lankysimės liepos 30 dieną, tai jei kas anksčiau eis, praneškit![]()
Mes taip darem su galvyte. Pas mus perteklius. Nustojus duoti vit D nebedarom
Giedruziuke parašė:
Mamytes, gal kartais jusu vaikiukai purto galvytes lyg rodytu "ne", nes maniske kartais nei is sio neis is to papurto ta galvyte. Tai trunka vos kelias sekundes ir …
Mano purto, o purtydama juokias
Ir kai groja muzika purto, ir visa juda, šoka. Manau čia naujas bairis
maniskis ir purto galva kai geriam arba valgom...ir as juokadamasi ir taip darau ir sakau ne...ir jis tada purto galvyte...ir nesizioja...vadinasi pavalge ir daugaiu nenori...mano sesers mergaite 11 men ir kai valgyt nebenori taip daro...net nesureiksminau, kad gali buti kas negerai...manau kad tai dar vienas triukas ismoktas is niekur, kaip ir pvz plojimas rankomis..
wensday parašė:
Kokias arbatas duodat waikam sawo?kur perkat? Papasakokit![]()
As esu UK tai perku lenkiska granulem, o siaip net nezinau kokias dar pirkt, ir kokias galima duoti isskyrus ramuneliu?
wensday parašė:
Kokias arbatas duodat waikam sawo?kur perkat? Papasakokit![]()
Mes geriam dino arbateles is maximos vaisines ir pankoliu
bet kai dantuku turesim gersim jkazka kita
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai