danguzia parašė:
Prasaupati gavau neseniai, pradejau skaityti , negalejau atsitraukti . labai idomu ir naudinga
![]()
As taip pat noriu
[email protected] aciu!
danguzia parašė:
Prasaupati gavau neseniai, pradejau skaityti , negalejau atsitraukti . labai idomu ir naudinga
![]()
As taip pat noriu
[email protected] aciu!
danguzia parašė:
![]()
Xingutex1 parašė:
Visa nakti taip miega? Mano mergaite pradejo miegot taip,jei atverciu,tai pyksta.. o kazkaip baisu,kad neuzdustu![]()
Mano mergina nuo 5,2 men tik ant pilvo miego, atvertus irgi rekia, jei netycia uzmiega ant nugaros per miegus vistiek verciasi ant pilvo... kai pradejo miegot ant pilvo lb baisu buvo, bet jau ipratau
danguzia parašė:
MAMYTES turbut visoms persiunciau kurios prasyte, jei ka rasykite persiusiu dar, negaila, duok Dieve , kad tik i nauda Jums ir Jusu maziukams![]()
Didelis aciu Jum
ermik parašė:
Mėsyte verdat vandenyje ar garuose? Ir kokį aliejų lašinat: alyvuogių, rapsų, saulėgrąžų, sezamų ir t.t.?
Viska verdu vandenyje, o alieju alyvuogiu lasinu.
danguzia parašė:
MAMYTES turbut visoms persiunciau kurios prasyte, jei ka rasykite persiusiu dar, negaila, duok Dieve , kad tik i nauda Jums ir Jusu maziukams![]()
Turiu ir galiu is savo patirties patart.. Jrigu butent sita dalinates per gmail tai zinokit lb atsargei.. As irgi dalinausi.. Ir ka to pasekoje mane paskunde kad dalinuosi sita knyga.. Tada gavau el pastu ispejima is knygu leideju ar kazko panasaus kad jei neistrinsiu is gmail jos ir toliau dalinsiuos, turesiu jiems nuostolius atlygint.. Nuo tos minutes nebesidalinau.. Kurios nebuvo issisaugujusios nebegalejo ja naudotis ir prase vel atsiust bet nebesiunciau kazkeno deka.. Taigi sakau lb atsargei..
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai