S.P.P. parašė:
Taip nuosirdziai stengemes 6 menIr is pastangu snipstas gavosi. Nusprendem, kad atidedam planavimus pusmeciui ir po 2 men uzkibo
Truputi sokas buvo, bet jau …
Man irgi sokas buvo ir ne truputi
bet nu ka, belieka dziaugtis!
S.P.P. parašė:
Taip nuosirdziai stengemes 6 menIr is pastangu snipstas gavosi. Nusprendem, kad atidedam planavimus pusmeciui ir po 2 men uzkibo
Truputi sokas buvo, bet jau …
Man irgi sokas buvo ir ne truputi
bet nu ka, belieka dziaugtis!
karinaite_ parašė:
Man irgi sokas buvo ir ne truputibet nu ka, belieka dziaugtis!
![]()
Jums ne tiek daug ir beliko
Siaip didele seima man labai grazu (ypac todel, kad uzaugau viena). Kazkaip turiu nuojauta, kad bus mergyte, tai neatmetu galimybes po kokiu 7 m tureti dar viena vaika;D (pagranduka).
S.P.P. parašė:
Jums ne tiek daug ir belikoSiaip didele seima man labai grazu (ypac todel, kad uzaugau viena). Kazkaip turiu nuojauta, kad bus mergyte, tai neatmetu galimybes po…
As irgi uzaugau viena ir svajojau tureti didele seima! Vyras ir ketvirto noretu, bet man jau triju gal uzteks
tuo labiau, kad mazas amziaus skirtumas, tai yra su jais reikalu
pas mane irgi bus mergaite, jauciau nuo pat pradziu
S.P.P. parašė:
Tai stokit i gretas;D as irgi jau antro klecko laukiuosimaniske irgi tik siemet pradejo eit i darzeli, bet jai ten lb patinka (bent dabar :D)
Sveikinimai jums 🤩😍
Oj artimu laiku neplanuoju antro po keliu metu manau jau noresiu 😃 o ir finansiskai man siuo metu pastojus butu nekaska, tai reikia susirasti darba atsigauti ir jau tada gali atkeliauti kad ir netyciukas, tikrai nesupykciau 😃
karinaite_ parašė:
Maniske jau praeitais metais ejo i darzeli, viskas buvo puikiai!! O dabar vel stresas vaikui, brolis pradejo lankyti mokykla ir jai tenka vienai eiti i darzeli, tai…
Ipras kitos iseities nera, svarbu nenusileisti, maniske irgi nenori eiti jau kai atsikelia klausia mama neisi i darba? Deje tenka pasakyti kad turiu eiti tai asaru pakalne visa ta laika buna kol susiruosiam ir nuvaziuojam i darzeli, bet sake darzelio veikloje dalyvauja noriai jau buna pasioziuoja kai ko nors negauna paverkia bet seip viskas neblogai, ir aosku kai atvaziuoju pasiimti vel asaros buna 🙄
Laura193 parašė:
Sveikinimai jums 🤩😍
Oj artimu laiku neplanuoju antro po keliu metu manau jau noresiu 😃 o ir finansiska…
Uoj laikas mums tikrai nebuvo tinkamas
As isvis dekretiniu negausiu, gyvent neturim kur (sava busta pardavem), bet tam vaikiukui vienodai sviecia
Uzsimane cia ir dabar ir ka tu jam? Reiskias taip reikejo
S.P.P. parašė:
Uoj laikas mums tikrai nebuvo tinkamasAs isvis dekretiniu negausiu, gyvent neturim kur (sava busta pardavem), bet tam vaikiukui vienodai sviecia
Uzsimane cia…
Va va, pas mus panasiai...laikas visai netinkamas, netinkamesnio reiktu paieskoti
balandzio men turejau seniai suplanuota operacija, viskas rezervuota, suderintos atostogos, nupirkti bilietai i Lietuva ir bac 3 dienos iki skrydzio suzinau, kad laukiuosi
operacija aisku teko atideti bent metams, situacija nestumo metu aisku is kart pablogejo...taip pat pakeiciau darba, dekretas pas mus juokingos 18sav...na bet kazkaip issisuksim
karinaite_ parašė:
Va va, pas mus panasiai...laikas visai netinkamas, netinkamesnio reiktu paieskotibalandzio men turejau seniai suplanuota operacija, viskas rezervuota, suderinto…
Ot tie vaikai
Na nieko, kazkaip teks ir man ir jums issisukti. Galiausiai vistiek bus viskas gerai
S.P.P. parašė:
Ot tie vaikaiNa nieko, kazkaip teks ir man ir jums issisukti. Galiausiai vistiek bus viskas gerai
![]()
Tai aisku! Ir neisivaizduosim kaio iki siol gyvenom be ju
Dingusi parašė:
As irgi noriu tos netyciukes![]()
Juokas juokais, bet didziausi sveikinimai besilaukiancioms! Viskas bus gerai 🌷
Pas mus abu vaikai bus netyciukai
Gal todel, kad patys su vyru tokie buvom, planuoti vaikucius mums tiesiog nepavyksta
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai