juoduke21 parašė:
As buvau keleta kartu,labai patiko![]()
Ar jis atsakingai apziuri ekoskopu?
juoduke21 parašė:
As buvau keleta kartu,labai patiko![]()
BRASKYTTT1 parašė:
na bent jau as dirbdama iki 8 vakaro tikrai neturiu laiko lyginimui, tuo labiau patalynesnieko nesakau apie butinus lyginimus kai reikia.
As dirbau po 12 val (t.y. 1,5 etato) ir laiko lyginimui uzteko
Cia kiekvienos prioritetai. Man asmeniskai nelygintas drabuzis nemalonus prie kuno buna, tas pats ir su patalyne. Turiu viena, kurios lyginti nereikia, tai kai apvelku ji kazkokia siursti ir "kandanti" buna, pirmas tris dienas neissimiegu, nes nuolat vartausi ir kasausi.
sveikos. kaip laikotes? norejau paklaust tu kurios jau tvarkes ta vienkartine nesciosios ismoka. gal jum sake per kiek laiko perveda pinigelius? man niekas nieko nesake bele priime dokumentus ir viskas ,o kai pirmagimes laukiausi nukniauke tuos pinigelius ,tai kazkaip nesinori kad ir si kart taip butu...
ingutia31 parašė:
sveikos. kaip laikotes? norejau paklaust tu kurios jau tvarkes ta vienkartine nesciosios ismoka. gal jum sake per kiek laiko perveda pinigelius? man niekas nieko ne…
Nukniaukė???
ingutia31 parašė:
sveikos. kaip laikotes? norejau paklaust tu kurios jau tvarkes ta vienkartine nesciosios ismoka. gal jum sake per kiek laiko perveda pinigelius? man niekas nieko ne…
Man sake kad rugsejo 12turiu gaut jau tvarkiausi rugpjucio 25
kipriuke parašė:
Na man lb atsakingai apziurejo,man patiko kad jos ir pajuokaut megsta ir tiesiai sviesiai viska sako
ingutia31 parašė:
Aš tvarkiausi rugpjūčio 31d. man niekas nieko nesakė. Kiek skaičiau internete kad per 10 darbo dienų turėtų pervesti. Bet šiaip pati sodra jokios info man nesuteikė...
ingutia31 parašė:
Kas per vienkartine nesciosios ismoka?
_Knopke_ parašė:
Kas per vienkartine nesciosios ismoka?
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai