alicija20 parašė:
turim turim,net seimininke kuri cia bele kiek metu gyveno zino,kad toks bute yra,tik supykau,kad nepasake kai nuomavomes,nes man tokios "draugijos" tikrai nereikia.…
Tada keiskit buta kuo skubiau,kol nervinis issekimas neatsirado.
alicija20 parašė:
turim turim,net seimininke kuri cia bele kiek metu gyveno zino,kad toks bute yra,tik supykau,kad nepasake kai nuomavomes,nes man tokios "draugijos" tikrai nereikia.…
Tada keiskit buta kuo skubiau,kol nervinis issekimas neatsirado.
padauzaaa2 parašė:
O jos spintom vaikšto? Pakelti aukščiau reikia kad niekas neimtų tik dėl to
Peles net sienu tapetais lipa - pati maciau...tv ziuriu sau vakare,o ji kad lipa
vyra pasaukiau tai tas su tapke priplojo. Gyvenu 1a.zinau,kad jos lenda is kiemo,bet dar tiek peliu,kaip siemet rudeni,nemaciau...ir matyt,gal kas nuodija rusy,kad vaiksto apduje
va ir db spinta tvarkiau ir zemai seni zurnalai sudeti,ogi ziuriu pilna kakuciu peliu....vaje
saulute79 parašė:
Peles net sienu tapetais lipa - pati maciau...tv ziuriu sau vakare,o ji kad lipavyra pasaukiau tai tas su tapke priplojo. Gyvenu 1a.zinau,kad jos lenda is kiemo…
Kažkaip girdėjau kad dėl sausros šiemet visusr daug pelių pas mama kolektyvinį morkas tiesiai iš žemės nugrauze
Marycious parašė:
tai ir maniškė irgi jau antrą dieną, šiek tiek ryte-vakare pasibraižonors visą neštumą rami esam, bet čia dar ramiau dabar antrą dieną
![]()
man tas pats
ji visa nestuma tinginiauja, o dabar isvis aprimo... gal jau ten tos vietos mazai darosi
gydytoja man sake pacioj pradzioj, kad pas mane placenta priekyje, todel silpniaus jausiu judesius
padauzaaa2 parašė:
Kažkaip girdėjau kad dėl sausros šiemet visusr daug pelių pas mama kolektyvinį morkas tiesiai iš žemės nugrauze
ne tik morkas,griauzia viska is eiles... o garsas kai koki popieriu pleso,tai tikrai bauginantis arba ka ridena grindim
net su tevais kalbeja ka tik telf,sake kasdien po kelias pagauna spastais,nors ir katinas yra,bet siais laikais katinai tik del grozio
Lunalu parašė:
man tas patsji visa nestuma tinginiauja, o dabar isvis aprimo... gal jau ten tos vietos mazai darosi
gydytoja man sake pacioj pradzioj, kad pas mane placenta …
Pas mane užpakalinė padėtis placentos, bet turiu sluoksnį lašinių
manau per ji stipriai neprasibrausi
saulute79 parašė:
Ir as girdejau,bet man nemalonu,o su soda...puikiai. cia sutrinka naturalus ph
Aš pasidarydavau ale kompesą ant merliaus užsipildavau rugpienio ir užsidėsi pabūdavau, nuimą niežėjimą ir karštį ,atstato ph. Taip pat ploviau su soda, mamos patarimai ;)
padauzaaa2 parašė:
pas mane tas pats, o šiltnamyje net kelis urvus į žemę buvo išsikasusios, kad laukan patektų
Sveikos merginos. kiekviena diena vis artejam finiso link...
as jau laukiu nesulaukiu,nors jauciuosi ir gerai,miegu puikiai,22val uzmiegu ryte atsikeliu vaika i darzeli nuveziu ir vel i lova iki kokios 12val.
taip ir tinginiauju per dienas. aisku seip sunku pilva nesiot skaudena sonus,vakar padare streptokoko tyrima dar paokoskopavo,dbr lauksiu atsakymo
tik pienlige lb vargina,niezti nemalonus ten jausmas toks,tai maciau jusu patarimus su soda tai reikes pabandyt
o seip viskas suruoosta leliuko atjimuj tik tases dar nekrautos
bet manau tikrai spesiu
Asta222 parašė:
Sveikos mamytės... ar kas turit hemorojaus problemikę?Gyvenime nesu jo turejus o še tau ir išlindo.. Gal kas susidūrėt? Ginekologas rekomendavo teptis Rukoroid…
Sveiki, man šis džiaugsmas atsirado prieš porą dienų pirma karta gyvenime.
Viskas bus gerai
šiais laikais puikiai galima gimdyti su šią bedelę.
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai