saulute79 parašė:
As irgi laukiu atsakymo... merginos,o kuri nors uzsakinejot prekes is emama.lt? Man neleidzia nei prisiregistruoti,nei pirkimo baigtinoreciau ta gimdyves kreps…
Pirkau efarma.lt toki kaip eurovaistinej. Ten sudetis surasyta
saulute79 parašė:
As irgi laukiu atsakymo... merginos,o kuri nors uzsakinejot prekes is emama.lt? Man neleidzia nei prisiregistruoti,nei pirkimo baigtinoreciau ta gimdyves kreps…
Pirkau efarma.lt toki kaip eurovaistinej. Ten sudetis surasyta
alicija20 parašė:
As siandien ir buvau vizite pas gine tai sake isaugusi kazkokia coli ar kazkas panasaus bakterija,sake po gimdymo antibiotikus gerti reikes,echo nedare,bet pagal sa…
O tai kaip ta coi rado? Is to pacio tepinelio? Ci kartais ne hetero pyroli bakterija?
lapkritukes parašė:
As taip pat ir nera tokios kalbos kad reiktu daryti![]()
ai nezinau aplinkui kas gimde cia nei veinai nedare ir viskas ok, o kol susigriebiau ryt i 39 savaite kopsiu tai jau velu,zodziu,ryt pasiklausiu dar ligoninej viena pazystama ten pasidare tyrima bet dare is sysiuko,bet jai savaite laukt spesiu ar ne zodziu,nervina bet pagalvojus ta bakterija sian nera o poryt ji gali islysti nes bakterija gali bbet kuria diena islysti ir nezynosi kas kaip isties ,o ir anksciau isvis niekas nieko nedarydavo budavo ok,o db tiek mandrybiu tyrimu visokiu
saulute79 parašė:
As pirkau is emama bet is ju parduotuves kaune prie hyper maximos, daug ka is ten pirkau:))) o internetu kazkaip nebandziau, gal uzstrigo sistema, ryt pabandykit
klausė čia kažkurį apie gimdyvės krepšelio sudėtį. Aš pirkau camelia vaistinėje, tai va sudėtis:
Rinkinį sudaro:
- orui laidžios sauskelnės - kelnaitės suaugusiems Seni Active (2 vnt.).
- higieniniai įklotai Seni Lady Super (sugėrimas: 650 ml, 3 vnt.)
- higieniniai įklotai Seni Lady Extra (sugėrimas: 430 ml, 3 vnt.)
- higieniniai paketai Bella Perfecta Blue (4 vnt.)
- apsauginiai higieniniai paklotai Seni Soft (sugėrimas: 1500 ml, išmatavimai: 90 x 60 cm, 2 vnt.)
Lunalu parašė:
as kazkaip nesijaudinau kol nepradejau ta bjaurybe placiau dometis... dabar baisu, kad leliukas neuzsikrestu, nes pasekmes labai liudnos...jei cia yra mamyciu k…
nebijokit, suleis prasidėjus gimdymui antibiotikos ir viskas čiki ;) žinot kiek aš prisiskaičiau apie pasekmės herpeso? O Dieve, (aš jį jau nuo gimimo turiu kraujyje) bet ginė pasakė kad viskas ok, svarbiausia kad ne pirmas užkrėtimas. Bet irgi tiek prisiskaičiau kad ir verkiau ir bijojau ir t.t. Tai kad suprantu puikiai jūsų būklę ;) Mažiau naršykite, ramia miegosite ;) Man mano vyras iš vis sako užblokuosiu prieigą prie google, nes aš mėgėja prisikaityti ir po to vaiksčiot galvot ir bijot
Lunalu parašė:
Sulaukiau ka tik gydytojos skambucio ir verkt norisi...pries savaite darytas streptokoko B turimas, deja, bakterija rasta
pradejau skaitineti apie tai ir bai…
As irgi ji turiu nieko viskas oki
alicija20 parašė:
As siandien ir buvau vizite pas gine tai sake isaugusi kazkokia coli ar kazkas panasaus bakterija,sake po gimdymo antibiotikus gerti reikes,echo nedare,bet pagal sa…
As irgi turejau e.coli bakterija,bet turejau nestumo pradzioj,9sav man dar tik buvo,tai jeigu apie tapacia kalbat tai ji slapime randama. Mane tada gyde 10dienu stipriais antibijotikais geriamais,nes pradzioj nestumo ji negydoma yra lb pavojinga,issaukia persileidimus arba apsigimimus. Bet issigydziau lb lengvai per viena karta,stipresnio gydymo nereikejo,ir dabar viskas ciki
o nestumo gale nera jos tokios pavojingos nes vaikelis yra jau didelis ir susiformaves organizmas jo, todel nepergyvenkit del sitos bakterijos
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai