Wiiki parašė:
AS irgi nieko blogo neprisigalvoju,man pasake viskas gerai![]()
Mergyte iskarto lieknu liemeniu![]()
Labiau patiktu,kad viskas. Ciki butu,bet yra,kaip yra. Lb nenugasdino. Nors is pradziu lb stresavau
kol nuramino
Wiiki parašė:
AS irgi nieko blogo neprisigalvoju,man pasake viskas gerai![]()
Mergyte iskarto lieknu liemeniu![]()
Labiau patiktu,kad viskas. Ciki butu,bet yra,kaip yra. Lb nenugasdino. Nors is pradziu lb stresavau
kol nuramino
saulyta parašė:
Nu nafik plesikas kokskaip idomiai ,opo gatves nelaksto? Aptverti tie gyvuliai?
gausi pati ismokt gamint surius varske ir savo bizniuka atidar…
Ne ne viskas aptverta
prie mano namu tai yra nemazas laukas tai ozkos ganosi palaidos, jas priziuri vyras su suniuku, kuris suvaro jas atgal i garda.. bet ten tos pasirodo ir to valdingo zmogelio, o ir jo zemes.. nu kadangi cia sala, tai kainuoja nemazai islaikymas ir produktu kitu atgabenimas, tai kazkaip tu atsipirkt
butu neblogai cia ta bizniuka susukt, tik is kur man karviu ir is kur man vietos joms laikyt gaut
Omerta parašė:
Sian man gyd pasake kad vaiko galva didesne uz kuna...kaip susinervinau...o ar tai blogai paklausus atsako..kad reik stebet..ka cia bepastebesi jau 35sav..
Maniskis gime su didesne nei pilvukas galva ir nieko neatsitiko.. sunkiau sake buvo isgimdyt ir tiek, bet cia ne rodiklis pergyvent
Wiiki parašė:
Saulyta gausi ruron!!! Buvau pamirsus raugintu kopustu derini su keptom bulvem,vajezau kaip noriu...![]()
As ne per seniausiai troskinausi ju
buvo lb skanu,bet daugiau ju nevalgysiu maniau rugstis sudoros mane
saulyta parašė:
As ne per seniausiai troskinausi jubuvo lb skanu,bet daugiau ju nevalgysiu maniau rugstis sudoros mane
![]()
Rugstis kelia ane? As tai jei persivalgau,tai va tada man su rugstim sakes buna. Ir dar nuo bandeliu,bet kartais sugriesiju vistiek,o poto morka grauziu,kad padetu
As biski ne i tema,bet gal kuri zinos. Zodziu turiu tel,fotkinau,siunciaus muzika ir liko nedaug atminties,nes neleidzia jokiu failu parsisiusti.Nusipirkau 16gb atminties kortele,idejau,bet niekas nejuda geresne linkme
ka as blogai padariau? Rodo nustatymuose kad toks daiktas yra,bet tik tiek.
uzhmarshtis parašė:
Betgi vitamino A isisavinimui reikia riebalu. Jei morkas valgote be jokio riebaliuko, vitaminas A iseina taip pat kaip ir atejesJo organizmas nepaima.
Bet ir valgiau su alyvuogių aliejumi bei šiek tiek druskos. Man gaudavosi kaipkoks agurkelių marinatas,tai ir šveičiau nesustodama
Wiiki parašė:
As biski ne i tema,bet gal kuri zinos. Zodziu turiu tel,fotkinau,siunciaus muzika ir liko nedaug atminties,nes neleidzia jokiu failu parsisiusti.Nusipirkau 16gb atm…
Matyt, kad viskas išsisaugo ne atminties kortelėje, o telefono atmintyje. Paieškok ir nustatymuose pakeisk saugojimo vietą.
Arba apskritai perkelk dalį nuotraukų ir kt. į kompą, telefonas mažiau apkrautas bus, greičiau veiks
Daniellė- parašė:
Matyt, kad viskas išsisaugo ne atminties kortelėje, o telefono atmintyje. Paieškok ir nustatymuose pakeisk saugojimo vietą.
Vat tame ir esme,kad siuo metu kompas taisykloj,o man reikalinga daug vietos telefone,bet kaip padaryti,kad i ja viskas saugotusi?
ant tokiu reikalu,tai as tikra blondine
beja tel samsungas S4 kur ten ka rasti?
Eik į failus, susirask nuotraukas, pažymėk visas ir spausk kopijuoti. Yra galimybė iš karto perkelti, bet aš kartą taip dariau tai susigadino didžioji dalis nuotraukų, todėl rekomenduoju nukopijuoti, paskui ištrinti. Paskui per failus susirask atminties kortelę ir ten patalpink. Sunku paaiškinti
mano dar samsungas kitoks tai gali truputį skirtis
o paskuh. Kai įjungi foto aparatą, tai ten nuspaudi nustatymus ir susirandi laikmena, ir nustatai, kad saugotų visada į kortelę, nebereikės daugiau kopijuoti
grazuolla parašė:
O man niezti pilvukas or jis osbertas raidonais mazais spuogeliais, kas tai galetu buti![]()
Paskaityk TD berods 34 savaitėje rašo apie pilvo bėrimą. Va radau www.tevu-darzelis.lt/nestumas/nestumo-kalendorius/34/
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai