nestuke0 parašė:
ziuriu ne as viena vakarais uzgroju![]()
![]()
Oj vakarais ir as uzgroju
per pirma nestuma dar ziauriau buvo,nei dabar
nestuke0 parašė:
ziuriu ne as viena vakarais uzgroju![]()
![]()
Oj vakarais ir as uzgroju
per pirma nestuma dar ziauriau buvo,nei dabar
martinija parašė:
Sveikos, Šiandien buvau pas gine, echo parodė, jog mums 5sav ir 4d. Nors paskutinės mmmm buvo birželio 24. Gine sako, jog pastot galėjai vėliau, tai yra liepos gale…
mano mm buvo birzelio 26d., bet ir tai pastojau veliau, pagal gine dbr 8sav ir 4d., o pagal mm turetu but beveik 11sav.
nu bet tikekimes pas jus viskas ok, musu visu organizmai juk skirtingi ;)
dincikmama parašė:
O gal zinote kada isduoda nestukes kortele?mano pavaduojanti gine is vis kazkokia apie kortele klausiau sake kada bus laikas.kai paklausiau kada matosi vaisiu skaic…
Vakar buvau pas gine, mums 6 sav. Tai jau sekanti vizita kai bus 8 sava mums gausim jau nesciosios kortele
Vaidullka parašė:
mano mm buvo birzelio 26d., bet ir tai pastojau veliau, pagal gine dbr 8sav ir 4d., o pagal mm turetu but beveik 11sav.
Labai tikiuosi, kad viskas tvarkoje, echo lėksiu dar darytis kita savaitę
martinija parašė:
Labai tikiuosi, kad viskas tvarkoje, echo lėksiu dar darytis kita savaitę![]()
svarbiausia teigiamai nusiteikti
roberta.linas parašė:
O kaip su pykinimu jums?Mane pykina, yra tas blogumas, bet nevemiu... Tai nezinau ar cia gerai, ar cia nelabai
![]()
Man kazkaip jau praejo.papykino dvi savaites. Aisku sleikstuli kelia kvapai,bet ne kart nevemiau
roberta.linas parašė:
O kaip su pykinimu jums?Mane pykina, yra tas blogumas, bet nevemiu... Tai nezinau ar cia gerai, ar cia nelabai
![]()
man tai trecia diena pykina, bet nevemiu. Uztenka apie maista pagalvot, ziaukciot pradedu, i parduotuve ieiti ir apsipirkt man yra issukys, jei einu tai stengiuos bent jau zuvies skyriu aplenkti.
roberta.linas parašė:
![]()
mane irgi pykina bet nevemiu toks sleikstulys. pradejau gerti imbiero tabletes nuo vakar bet dar jokio poveikio. daktare sake kad gerai kad pykina reiskia vystosi. bet visai jokio malonumo kai diena dienoj istisai pykina.
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai