Gedaile parašė:
Negraziai gal nuskambes, bet kaip smagu, kad su tais speneliais ne man vienai taip.. Vienas spenelis dar puse velnio, tik kai paima sumaudzia ir viskas paskui, kai …
Pasibaigs ir pasimirš
Gedaile parašė:
Negraziai gal nuskambes, bet kaip smagu, kad su tais speneliais ne man vienai taip.. Vienas spenelis dar puse velnio, tik kai paima sumaudzia ir viskas paskui, kai …
Pasibaigs ir pasimirš
RutVys parašė:
Man tai liepe nusitraukt abi krutis ir paziureti kiek yra pienuko. Taip ir paziurejom, kiek pas mane jo yra. Labai sunkiai buteliuka paeme, buvo daug zviegimo, lie…
ir kas Jus mokina tokias nesąmones daryti? niekada pieno tiek neištrauksite, kiek vaikelis jo ištraukia.
duviename parašė:
Nesijauskite sitaip!!
Pabandykit paskaityti knyga "Nepakeiciamas kaip motinos meile", Vitkeviciaus. As j…
Skaisčiai juoda... parašė:
Man tai absurdas tiki patarimai. Su pirmąja man tikrino tokiu būdu kiek suvalgo...svėrė mazgę prieš valgant ir po valgio...nusprendė kad per mažai privalgo ir liepė…
Kantrybes pas mane tai sociai, as ir pati noreciau tik mp maitinti. Tai vadinasi mano pienas neriebus, nes vaikas nepriaugo svorio. O kaip jus man siulytumet daryti? Patarkit, nes dbr tikrai pasimeciau.
brunette parašė:
Pasvarstyčiau apie gydytojos keitimą, jei ji su tokiais sovietiniais patarimaisaš pvz nei su pientraukiu nei rankomis negaliu ištraukti pieno, išvis. Vos keli l…
Tikriausiai taip ir padarysim, keisim gyd.
brunette parašė:
Netikslinga sverti dažniau nei kas mėnesį, nes vaikai auga šuoliais. Kūdikis gali per savaitę nieko nepriaugt, o kitą savaitę pokštelk kokius 500g pliuso. Pieno rie…
Nors tiek patirties is draugiu prisisemiau, pasirodo, kas svarbiausia ir neissiaiskinau
jauciuosi kaip paskutine kvaile
RutVys parašė:
Kantrybes pas mane tai sociai, as ir pati noreciau tik mp maitinti. Tai vadinasi mano pienas neriebus, nes vaikas nepriaugo svorio. O kaip jus man siulytumet dary…
Kad grįžtumėt tik prie mp reiktų kuo daugiau glaust vaikutį prie krūties, tegul kabo, žinda, net jei atrodo kad ten tuščia. Užkurs gamybą pieno. Dar svarbu yra naktinis žindymas, reiktų žadint ir duoti žįsti, taip paskatinsit pieno gamybą. O svarbiausia - nesinervuoti ir tikėti savim, jūs puki mama, jūs galit maitinti pati
RutVys parašė:
Nors tiek patirties is draugiu prisisemiau, pasirodo, kas svarbiausia ir neissiaiskinaujauciuosi kaip paskutine kvaile
![]()
Normalu, iš kur žinosit kai pirmas vaikelis
brunette parašė:
Nesijauskit tokia! Nervai irgi nepadedajūs esat geriausia mama savo vaikui, čia faktas
čia mūsų med.sistenoj problema, kad gydytojai neatsinaujina žinių or…
Bandau kas diena duoti, bet jis spardosi, zviegia iki pamelynavimo, negaliu ziureti kaip vaikas taip verkia ir paduodu buteliuka. Nors tikrai noreciau kad vel maitinti pati.
brunette parašė:
Normalu, iš kur žinosit kai pirmas vaikelis![]()
Tai va, kad atrode taip paprasta auginti vaikeli, o is tikro tai lb sunku. Ziniu pagrindu cia neuztenka...
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai